23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Blåkläder Workwear sætter kvindelige håndboldstjerner på hård prøve i Blåkläder Challenge 2

Som om VM i håndbold ikke var nok har Blåkläder Workwear sat fire af verdens bedste kvindelige håndboldspillere på en udfordrende prøve, når de skal dyste i seks discipliner, der for alvor får dem på udebane.

Blåkläder Workwear introducerede først på året Blåkläder Challenge i forbindelse med herrernes VM i håndbold, hvor Mikkel Hansen, Lukas Sandell, Kristian Bjørnsen og Aaron Palmarsson dystede mod hinanden i taktik, udholdenhed, præcision og styrke. Nu nærmer kvindernes verdensmesterskab i håndbold sig med hastige skridt, og derfor har Blåkläder endnu engang lagt sig i selen for at give fire af verdens dygtigste kvindelige håndboldspillere en udfordring, de med garanti aldrig har stået over for før. 

Der er lagt op til et historisk VM i kvindehåndbold, når IHF Women’s World Championship 2023 afholdes i både Frederikshavn, Herning, Trondheim, Stavanger, Göteborg og Helsingborg sidst på året.

Ud over anstrengelserne på håndboldbanen møder fire af de dygtigste spillere dog også hinanden i en helt anden arena, nemlig Blåkläder Challenge, hvor Emma Linquist fra Sverige, Simone Petersen fra Danmark, Ingvild Bakkerud fra Norge og Markéta Jeřábková fra Tjekkiet dyster i en række fede, nervepirrende og alt for sjove Challenges. 

De fire håndboldstjerner, der til daglig alle spiller i Ikast Håndbold, skal dyste i disciplinerne Klæbehandske, Hænge i bukser, Ram sikkerhedsskoen, Find knapperne, Arbejdstøj på tid og Slå søm i. 

Med håndboldkvindernes Blåkläder Challenge varmer Blåkläder endnu en gang op til VM med høj håndboldstemning og gode grin. Følg med i Blåkläder Challenge 2 via Blåkläders sociale medier Instagram finder du her, og LinkedIn finder du her. Det hele er en del af Blåkläders officielle partnerskab med IHF, der foreløbigt har omfattet IHF Men’s World Championships i 2019 og 2023. 

-          Det bliver i forvejen et vildt VM i kvindehåndbold, men nu prøver vi – med et stort glimt i øjet – at krydre mesterskaberne yderligere med en række konkurrencer, hvor spillerne helt sikkert er endnu mere på udebane. Hos Blåkläder elsker vi håndbolden, fordi det er så ærlig og storslået en sportsgren, og samarbejdet med IHF har gennem årene vist os, at håndboldens og Blåkläders DNA minder rigtig meget om hinanden. Det fremgår heldigvis tydeligt af dette års challenges, hvor spillerne står over for flere spritnye udfordringer, de med garanti ikke er vant til, lyder det begejstret fra Blåkläder Workwears danske Country Manager René Christiansen

IHF Women’s World Championship 2023 afholdes fra d. 29. november til d. 17. december med i alt 32 deltagende hold. Læs mere på: https://www.ihf.info/media-center/events/26th-ihf-womens-world-championship

 

Om Blåkläder

Blåkläder blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service. Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden 

sælger sine produkter i 33 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige. Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 7.000 ansatte og en årlig omsætning på 2,4 mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden.

Læs mere på www.blaklader.com. 

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561

Kontaktperson

Solvej Asmussen
Digital Marketing
+45 30809796 solvej.asmussen@blaklader.com

Send til en kollega

0.031