23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dating for transportfolk og deres arbejdsbukser?

Kærlighed i buksehøjde med r#!ven på rette sted er startskuddet til en spritny matchmaker. Ja, Blåkläder er klar med den første datingside for transportbranchens fagfolk og deres arbejdsbukser. Er I klar?

Blåkläder Workwear vil være håndværksfagenes kærlighedsguru. Jeres wingman og wingwoman.

Matchmakeren, som også transportens mænd og kvinder altid kan have med i lommen, når de leder efter det perfekte match, er unægteligt branchens første datingside for fagfolk og deres arbejdsbukser. 

Prøv Blåkläder Matchmaker her

Kærlighed i luften ..og r#!ven på rette sted

De perfekte håndværkerbukser er svære at finde. Og umulige at leve uden. Men at finde ’sin eneste ene’, når man står der i byggemarkedet eller hos sin lokale forhandler. Dét er svært.  

..for hvad har du egentlig brug for? Blåkläders Matchmaker gør det nemt!

Her er tale om en simpel proces til at finde det perfekte match af håndværkerbukser. En unik, skræddersyet guide, som via få spørgsmål – til stil, high vis-krav og funktionalitet m.m. – præsenterer dig for dit perfekte buksematch. Klar til at blive matchet? Den eneste ene venter her.

En kærlighedshistorie i buksehøjde

At lave bukser er hårdt arbejde, og at lave gode bukser er endnu hårdere. Blåkläder bruger flere år på produktudvikling – side om side med viljestærke mænd og kvinder fra håndværksfagenes brancher.

Fordi virkelighedens håndværkere skal forme håndværkerbukser til virkeligheden!

Men det handler om mere end arbejde. Det er en kærlighedsgerning. Kærlighed til kvalitet. Sans for slidstyrke og holdbarhed. Passion for lommer og glæden ved funktionalitet. Sømme, som binder det hele sammen og lover evigt troskab mellem dig og din håndværkerbuks.

Kom med helt bagom jagten på de perfekte håndværkerbukser her. 

Transportfolkets låååve-guru er landet

I løbet af foråret vil Blåkläder sprede budskabet om at være jeres kærlighedsguru. I kan forvente et sundt og langvarigt forhold. Evig støtte og komfort hvert skridt på vejen. Fleksibel, når du har brug for plads. Lader dig blive set, når du har behov for det!

Det er ægte kærlighed. Det er dit perfekte match fra Blåkläder Workwear.

GÅ TIL BLÅKLÄDER MATCHMAKER


Om Blåkläder

Blåkläder blev grundlagt i den svenske by Svenljunga i 1959, og virksomheden udvikler, producerer og distribuerer arbejdstøj, handsker og sikkerhedsfodtøj til alle professionelle faggrupper inden for håndværksfagene, industrien, transportsektoren, produktion og service. Blåkläder står for kvalitet, holdbarhed og funktionalitet, som virksomheden konstant arbejder med at forbedre. Virksomheden sælger sine produkter i 20 lande, og hovedkontoret ligger fortsat i Svenljunga i Sverige. Blåkläder har sine egne fabrikker i Sri Lanka og Myanmar, mere end 6.000 ansatte og en årlig omsætning på 2,4 mia. svenske kroner. Det gør Blåkläder til en af verdens førende producenter af kvalitetsarbejdstøj og det største brand inden for arbejdstøj i Norden. Læs mere på www.blaklader.com.

Blåkläder Workwear ApS
Juelstrupparken 10A, 1. tv.
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33369409
P nummer: 1016518561

Kontaktperson

Solvej Asmussen
Digital Marketing
+45 30809796 solvej.asmussen@blaklader.com

Send til en kollega

0.047