23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BEVOLA fornyer logo og identitet!

Et symbol på fornyelse og fremskridt -

For os er dette et symbol på fornyelse og fremskridt. Vores nye logo er et frisk pust, der afspejler vores forpligtelse til kvalitet, innovation og enestående service.

Efter en grundig vurdering besluttede vi, at tiden var inde til at forny vores logo og identitet. Med et ønske om at være mere tydelige og moderne har vi skabt et logo, der ikke kun repræsenterer, hvem vi er i dag, men også vores ambitioner for fremtiden.

BEVOLA har altid været førende inden for udvikling og levering af kvalitetsprodukter til lastbiler og trailere, og siden 1968 har vi bestræbt os på at tilbyde det bedste udvalg og den hurtigste levering til vores kunder. Med over 6.500 varenumre og solid lagerkapacitet er vi stolte af at være et lager for branchen.

Vores nye logo og identitet er ikke kun et symbol på forandring, men også en forpligtelse til fortsat at levere på vores kerneværdier: kvalitet, pålidelighed og innovation. Det repræsenterer vores digitale ambition og vores evne til at tilpasse os en verden i konstant forandring, samtidig med at vi bevarer det enkle og klare udtryk, som har defineret os gennem årene.

BEVOLA er ikke kun et varehus; vi er samarbejdspartner for vores kunder og vores engagerede rådgivere står altid klar til at hjælpe dig med skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dine behov. Vi er stolte af at være en del af dit netværk, og vores nye logo er et løfte om fortsat at støtte dig på din vej til succes. Velkommen til det nye BEVOLA!

Knowledge at all levels – Quality in each task

A/S BEVOLA

A/S BEVOLA
Sleipnersvej 22
4100 Ringsted
Ringsted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33076428
P nummer: 1003039153

Kontaktperson

Is
Intern salg
Kundeservice/Salg
+45 5766 0000 salg@bevola.dk

Send til en kollega

0.032