23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GEODIS opnår IATA CEIV Pharma-certificering i København!

GEODIS, en af verdens førende inden for transport og logistik, meddelte at de har styrket deres tilstedeværelse indenfor transport af pharma i Europa, ved at opnå IATA's CEIV Pharma certificering med deres nye lokation i København. GEODIS har nu i alt 28 CEIV Pharma certificerede lokationer på tværs af et globalt netværk i Nord- og Sydamerika, Asien og Stillehavsområdet, Mellemøsten og Europa.

Kent Husted, administrerende direktør for GEODIS Danmark, som står i spidsen for et team på 140 medarbejdere placeret i København, Vejle og Odense "Danmark er et af de førende lande i verden, når det kommer til forskning, udvikling og produktion af lægemidler. Kravene er bl.a. strenge med hensyn til kvalitet og udvalg af leverandører, hvorfor det gav god mening at vælge IATA CEIV Pharma certificeringen til GEODIS Danmark,” sagde han, ”Vores vigtigste mål, er generelt at hjælpe alle vores kunder ved at være en god vækstpartner og skabe kvalitet i alt, hvad vi laver. Når det kommer til lægemiddeltransporter, har vi et solidt globalt set up, der kan håndtere alle transporter, som kræver temperaturkontrol. Alle vores medarbejdere, der er involveret i pharma transport har modtaget den rette uddannelse og ved præcis, hvad der skal til for at levere produkterne sikkert frem til vores slutbrugere og patienter", fortsatte Husted

På lokationen i København leverer GEODIS en cross dock-service med et temperaturkontrolleret område udelukkende til pharma, kombineret med løsninger indenfor både luft-, sø- og vejtransport. GEODIS’ lokation i København ligger i et strategisk knudepunkt med let adgang til både Københavns lufthavn, havnefaciliteter og motorvej, hvilket er med til at sikre en let og hurtig transport af varer. Pharma og Healthcare logistik, er en af GEODIS spidskompetencer, og virksomheden har allerede tiltrukket store pharma og healthcare kunder. Med denne certificering i København, bekræfter GEODIS sin position, som en af de førende transportaktører af pharma og healthcare indenfor sundhedssektoren i Danmark og bekræfter sit engagement i forhold til kvalitet.

"Gennem vores globale pharma og healthcare netværk, kan vi tilbyde skræddersyet løsninger til vores kunder, der overholder kravene til GDPtransport (Good Distribution Practice). En del af vores ambition, er at videreudvikle vores globale end-to-end løsninger. Med sidste års opkøb af trans-o-flex i Tyskland, har vi tilføjet en bred vifte af tjenester i vores portefølje og tilbyder en hurtig, bedre og mere effektiv transportservice, som vil blive udvidet til andre af vores europæiske lande i de kommende måneder. Som første skridt i Danmark, har vi udbygget en del af vores lagerkapacitet, som udelukkende henvender sig til vores pharma kunder. Her kan vi tilsikre, at produkterne bliver temperaturovervåget inden de sendes ud i verden, uanset om det er med luft-, sø- eller vejtransport”, tilføjer Thomas Kraus, President & CEO for GEODIS EUROPE.

IATA CEIV Pharma (Center of Excellence for Independent Validators in 

Pharmaceuticals Logistics) certificering tilsikrer, at faciliteter, udstyr, drift og personale opfylder de relevante gældende standarder, retningslinjer og regler, som forventes af en farmaceutisk producent og logistikudbyder. Det er samtidig med til at hjælpe organisationer med at opnå en bedre transporthåndtering af pharma i hele luftfragtforsyningskæden, samtidig imødekommer det industriens behov for mere sikkerhed, kontrol, compliance og effektivitet gennem en global standard og anerkendt certificering til håndtering af farmaceutiske produkter.

GEODIS – www.geodis.com  

GEODIS er en førende global logistikleverandør, der er anerkendt for sin ekspertise på tværs af alle aspekter af forsyningskæden. Som vækstpartner for sine kunder er GEODIS specialiseret i fire forretningsområder: Global Freight Forwarding, Global Contract Logistics, Distribution & Express Transport og European Road Network. Med et globalt netværk, der spænder over næsten 170 lande og 53.000 ansatte, er GEODIS rangeret som nr. 6 i sin sektor i verden. I 2023 genererede GEODIS €11,6 milliarder i omsætning. GEODIS er ejet af SNCFgruppen.

GEODIS Denmark A/S
Oliefabriksvej 29-43
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35451714
P nummer: 1003045760

Kontaktperson

Jesper Jensen
HR Recruitment & Onboarding Specialist
+45 2265 4021 jesper.jensen@geodis.com

Send til en kollega

0.047