23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Speditør / Air Export / Vejle

Har du brug for ny luft under vingerne? Så har vi en spændende stilling til dig!

Speditør til luftfragt eksport

Vi søger netop nu en ny kollega til vores eksport-luftfragtsteam i Vejle.

Én som vil være med til at sætte retningen for afdelingen og bidrage til fællesskabet. Du bliver en del af et team på 7 erfarne kollegaer, der understøtter hinanden både socialt og professionelt. Det forventes, at du varetager relationerne med de centrale kunder i afdelingen og opnår forståelse for deres individuelle logistiske krav. Vi bestræber os på at være kundernes fortrukne samarbejdspartner og det forpligter ift. vores produkt, kvalitet og service.


”Du bliver en integreret del af et team, som er kendt for et godt arbejdsmiljø, hvor gode sociale forbindelser er i fokus. I vores afdeling prioriterer vi effektivitet og kvalitet, så vi sammen kan tilbyde optimale løsninger og være en god vækstpartner for vores kunder. Du kommer helt sikkert til at udvikle dig både fagligt og personligt i denne stilling”
Morten, Manager Air Export, Vejle

Hvem søger vi?

Du skal være uddannet speditør med erfaring inden for luftfragt eller relevant spedition. Hvis du tidligere har arbejdet med luftfragt eksport, vil det blive betragtet som en fordel i din ansøgning. Vi arbejder i dag i de operative systemer EMMA og CargoWise. Erfaring med systemerne er naturligvis en fordel, men ikke et krav.

Som en del af vores team vil dit ansvar inkludere at sikre, at vores forsendelser disponeres professionelt og effektivt, samt at du befinder dig godt i kontinuerlig kommunikation med afdelingens kunder. Arbejdsopgaverne bliver indenfor både eksport samt crosstrade luftfragt - og kan indebære alt fra trafikhåndtering til administration og driftig udvikling af luftfragtsafdelingen.

Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, da dette er vores koncernsprog.


Aktiviteter

Operationelle opgaver ift. afdelingens nøglekunder og tilbudsgivning
Fastholdelse af både nye og eksisterende kunder.
Kontakt med leverandører
Kvalifikationer

Bred operationel erfaring indenfor luftfragt eller relevant spedition
Erfaring med CargoWise & EMMA. (Fordel - men ikke en nødvendighed)
Skal kunne anvende Microsoft Office Outlook, Word og Excel

En hverdag i luftfragt eksport, Vejle
Vi er med til at sikre, at vores kunder får en kundeservice i absolut verdensklasse. Det er et arbejde, der kræver stor grundighed, vilje og omhu. Vi arbejder sammen i et team med en uformel atmosfære, hvor vi spiller hinanden gode, og arbejder for at nå vores fælles mål. Vi støtter hinanden og er gode til at trække på hinandens færdigheder. I GEODIS kommer du med på en spændende og udviklende karriererejse, hvor der er fokus på dig og dine muligheder.


GEODIS som organisation
Vi er en organisation i en god udvikling, som er kendetegnet ved en høj grad af innovation, dynamik og teamspirit. Selvom vores hverdag er fyldt med mange aktiviteter, er den også fuld af spænding. Hver dag er en ny chance for at forbedre kundeoplevelsen og støtte op om vores kunders udvikling.

Vi søger dig, som ønsker at arbejde efter vores værdier – Passion, Trust, Innovation, Solidarity & Commitment. Læs gerne mere om vores virksomhed på www.geodis.dk.

 


Vi har fokus på dig
Vi har stor fokus på vores medarbejdere, og måler ugentligt arbejdsmoralen og medarbejdertilfredsheden via Winningtemp, hvor mere end 90 % af vores medarbejdere deltager. GEODIS er ligeledes certificeret i Investors In People, hvilket stiller store krav til os som organisation. GEODIS ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere ved at tilbyde en inspirerende arbejdsplads med mulighed for personlig udvikling og internationale karriereveje.

Gode personalegoder

GEO-dag og masser af sjove, kulturelle og sociale aktiviteter
Frokostordning
Fleksibel arbejdsplads med mulighed for hjemmearbejde
Etc.
Løn: Efter kvalifikationer
Arbejdstid: Fuldtid
Arbejdssted: Logistikvej 4, 7100 Vejle
Tiltrædelse: Snarest muligt – vi afholder løbende samtaler.

Har du spørgsmål…
…er du velkommen til at kontakte Morten Heissel – Air Export & Gateway Manager

Kontaktperson:
Morten Heissel – Air Export & Gateway Manager
Morten.heissel@geodis.com
Tlf.: +45 8188 2260

Du kan kontakte Morten Heissel fra mandag til fredag, 08:30-16:30

Vidste du at…
GEODIS Group er ejet af SNCF Logistics, en industriel og kommerciel organisation med hovedsæde i Paris. SNCF er nr. 1 for logistik og transport i Frankrig, nr. 4 i Europa og nr. 6 på verdensplan. GEODIS har siden sin opstart i 1904 udviklet sig til en respekteret virksomhed med faste værdigrundlag. Med et globalt netværk, der spænder over næsten 170 lande og 53.000 ansatte, er GEODIS rangeret som nr. 6 i verden. I 2023 genererede GEODIS €11,6 milliarder i omsætning. Vi ser os selv som værende vækstpartner for vores kunder, hvilket vi sikrer gennem den nyeste teknologi og viden, grøn bæredygtighed og stor diversitet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i GEODIS familien.

Ansøg, tryk HER 

GEODIS Denmark A/S
Oliefabriksvej 29-43
2770 Kastrup
Tårnby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35451714
P nummer: 1003045760

Kontaktperson

Jesper Jensen
HR Recruitment & Onboarding Specialist
+45 2265 4021 jesper.jensen@geodis.com

Send til en kollega

0.047