23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DEKRA får leveret nye biler til køretekniskanlæg i Skjern og Sæby

Fra C1 til C3; DEKRA opgraderer med 12 nye biler i Sæby og Skjern. Der var store smil og solskin, da Uggerhøj Frederikshavn leverede splinternye biler til DEKRA.

Kvalitet og sikkerhed i førersædet 

Hos DEKRA klæder vi altid vores kursister bedst muligt på, og det er altid med sikkerheden i fokus, når vi sørger for de perfekte rammer for vores forløb. Sikkerheden er det brændstof, der driver os, og som en af de førende virksomheder inden for sikkerhed, gælder det naturligvis også, når vi investerer i nye biler til vores uddannelser.

Vi investerer hele tiden i nye biler, og det betyder også at det er vigtigt med gode samarbejder, så vi altid opretholder kvalitet og sikkerhed på højeste niveau. Derfor kan vi også glædeligt fortælle, at vi netop har investeret i 12 nye Citroën C3 Impress med Pure-Tech 83 HK-benzin motorer til vores køretekniske anlæg i både Skjern og Sæby.

Et sikkert samarbejde

Bilerne blev leveret af Uggerhøj i Frederikshavn, der gennem de seneste år har leveret over 40 biler til os i DEKRA. Vi har bl.a. fået leveret biler til vores taxa kurser, men nu er turen kommet til personbiler til køreteknisk anlæg.

”I DEKRA betragter vi kvalitet og sikkerhed som en reel fordel for os, vores kunder, vores interessenter, familier og venner. I alt, hvad vi laver, bidrager vi til kvalitet og sikkerhed, og det er derfor også vigtigt for os, at vores kursister får de bedste rammer under deres uddannelse”, udtaler Administrerende direktør i DEKRA Nordjylland og DEKRA Midtjylland, Karsten Trend Poulsen. N

Det er Uggerhøj med til at sikre, når de leverer biler til os. Det er derfor også et samarbejde, vi sætter stor pris på, og glæden ved samarbejdet går heldigvis begge veje.

Brand Manager i Uggerhøj Frederikshavn, Jannik Jeppesen, fortæller her lidt om samarbejdet:

”Vi er utroligt glade for det samarbejde, vi har med DEKRA. Vi er en virksomhed med afdelinger i hele landet, ligesom DEKRA, og på den måde passer vi supergodt sammen. På den måde kan vi også altid hjælpe med at levere de nyeste biler, som altid har den nyeste teknologi og sikkerheden i top. Det kan man også se denne gang, hvor vi har udskiftet bilerne fra Citroen C1 til Citroen C3, som er en opgradering hele vejen rundt.”

Dermed kan man se frem til helt nye, opgraderet biler på køreteknisk anlæg både i Sæby og Skjern. Vi takker Uggerhøj for samarbejdet og leveringen af de 12 nye biler.

Dekra
Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33585586
P nummer: 1016761202

Kontaktperson

TL

Send til en kollega

0.062