23948sdkhjf

Ny transportmesse på Sjælland

Den nye messe bygger videre på traditionen fra Transport Øst

Første weekend i september ser en ny transportudstilling dagens lys, når Transport Expo 2024 åbner porten for publikum.

7.-8. september vil Transport Expo i Taastrup samle en bred vifte af lastbil- og transportbranchens aktører og forhandlere af lastbiler, trailere, kraner, opbygning, dæk, brændstof, tilbehør, uddannelse, finansiering, rådgivning og meget andet.

Den nye messe bygger videre på traditionen fra Transport Øst, som i en årrække har været et populært samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt.

Mere end en messe

Nordiske Medier, som i dag rummer en række af transportbranchens førende fagmedier som bl.a. Lastbil Magasinet og Transportmagasinet, har derfor taget initiativ til den nye udstilling under navnet Transport Expo 2024.

- Transport Expo 2024 repræsenterer en vigtig platform for innovation og netværk inden for transportindustrien. I min rolle som CEO for Nordiske Medier er jeg stolt over at få muligheden for at videreføre denne begivenhed, der ikke kun er en messe, men en begivenhed, der bringer branchen sammen, siger Jesper Hansen, adm. direktør i Nordiske Medier.

Stor interesse

Salget af stande er allerede i fuld gang til den nye udstilling, som kommer til at rumme flere nye tiltag.

Transport Expo 2024 finder sted på Højager 7 ved Volvo Danmark, der i samarbejde med Nordiske Medier står bag den nye udstilling.

Transport Expo har åbent 7.-8. september kl. 10-16 begge dage.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079