23948sdkhjf

Lastbildæk tager kampen om mod det nordiske klima

Det nyudviklede M+S mærkede Hankook Smartflex er på hylderne i løbet af de kommende måneder.
Dermed byder Hankook på en spændende og nyskabende serie af helårsdæk til lastvogne.

Serien består af:

* Smartflex AH31 fordæk.

* Smartflex DH31trækdæk.

Dækkene produceres i første omgang i de tre hovedstørrelser:

* 295/80R22.5

* 315/80R22.5 og

* 315/70R22.5.

Fokus på sikkerhed

Hankook har i udviklingen af helårsdækket sat maksimal fokus på kørselssikkerhed under skiftende vejrforhold, øget lastkapacitet og mindre brændstofforbrug.

Dækket er skræddersyet de ofte voldsomt skiftende vejrforhold, der opleves i Norden. Smartflex boltrer sig hjemmevant uanset om scenen er skoldhed dansk sommer eller isnende kold nordsvensk vinter.

Spiral Coil

Hankook benytter sig af den særlige Hankook specialitet "Spiral Coil" teknologien til det styrende dæk AH31. Det giver dækket en væsentligt forbedret bæltestabilitet.

Gevinsten er både længere holdbarhed og større lasteevne samt bedre styre- og rulleegenskaber.

Sekskantet mønster

Blandt de tekniske finesser i trækdækket DH31 er de 6-kantede mønsterblokke, som modvirker uregelmæssigt slid. De giver også bedre vejgreb og øger dækkets slidstyrke.

Hankooks patenterede riller i midten af hver mønsterblok forhindrer endvidere slid på blokkens sider, og det sikrer godt vejgreb i hele dækkets levetid.

Stor interesse

- Vi mærker allerede nu stor forhåndsinteresse for denne serie af M+S mærkede dæk til regional- og fjerntransport. Med Smartflex får man sommer- og vinterdæk i ét, og Smartflex serien opfylder ikke mindst de skrappe krav til vinterdækmontering i Norge og Sverige, siger Ronny Jørgensen, salgschef erhverv hos den danske Hankook importør, Nordisk Dæk Import.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157