23948sdkhjf

Blue Water afleverer 41 møllefundamenter

Shippingvirksomheden har afsluttet to-årigt kæmpeprojekt i Østersøen.
Blue Water og V Baltic II Foundations har i tæt samarbejde skibet 41 jacket-fundamenter fra Lindø til vindmølleparken Østersøen II. Ud over transporterne har Blue Water stået for koordinering og indkvartering af alle tilknyttede medarbejdere og opgaven betegnes som en af de mere komplekse i Blue Water Shippings historie.

- Projektet kan ikke sammenlignes med noget andet projekt, som vi har tidligere har håndteret, siger Kim Thygesen, direktør for Blue Water Lindø.

Han pointerer, at der har været flere uventede opgaver undervejs, og at Blue Water derfor blev udfordret på sin evne til at være fleksibel. Men ifølge Kim Thygesen, var man tilstede 24/7 og derfor i stand til at handle hurtigt på alle udfordringer.

Han håber nu at kunne tage erfaringerne fra denne opgave med over i nye projekter af samme kaliber.

Stort net af samarbejdspartnere
Under hele projektet har Blue Water samarbejdet med havne som Trelleborg, Malmö og Korsør, som blandt andet har hjulpet, når pramme- og slæbebåde var ude af stand til at fortsætte kursen på grund af dårligt vejr. Desuden har ansatte i København og Malmø trukket på Blue Waters internationale netværk.

Projektet har stået på i perioden fra sommeren 2014 til januar måned i år. 41 fundamenter er i denne periode sejlet fra Lindø til Østersøen, mens de resterende 39 turbiner skibes afsted fra Rostock.





 
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093