23948sdkhjf

Vognmand i de voksnes rækker

Den ene halvdel af Thurah Transport fyldte 50 år for et par år siden. Nu er det Lars Mouritsens tur til at blive voksen.
Lars Mouritsen, medindehaver af vognmandsforretningen Thurah Transport, fylder 50 år her i marts. Sammen med sin storebror regnes de som fjerde generation i firmaet, som blev stiftet i 1881 af C. Christensen, købt af Ove de Thurah i 1919 og overtaget af Kai M. Mouritsen og svogeren Ole Henrik Nielsen i 1961.

- Det var egentlig ikke meningen, at jeg skulle ind i firmaet, fortæller Lars Mouritsen.

- Jeg er udlært speditør og shippingmand i E. A. Bendix & Co. Shipping. Jeg kom ind i firmaet i 1989. Det skulle bare være en mellemstation mellem to jobs, men vores far døde få år senere. Min storebror Per og jeg har drevet forretningen sammen siden.

Lars har ansvaret for de administrative opgaver i virksomheden, mens Per står for den tekniske del med service, vedligehold, indkøb af biler og opbygninger.

Som sin far sidder Lars Mouritsen også bestyrelsen i Kjøbenhavns Vognmandslaug.

Vognmandsfirmaet er vokset kraftigt, siden de to brødre kom til. Firmaet flyttede i 2002 fra Islands Brygge til Ishøj. I dag er der 70 ansatte og 45 biler – inklusiv det seneste opkøb. Thurah har pr. 1. januar 2015 overtaget Hans Børge Jakobsens vognmandsvirksomhed.

Thurah arbejder med distribution, kranvognsopgaver, entreprenørkørsel og specialtransporter. Alle bilerne er udstyret med GPS, flådestyring og tracking. Det er der rig mulighed for at høre mere om fredag den 27. marts kl. 12.00-17.00, når Lars Mouritsen fejrer fødselsdag med åbent hus i firmaet på Baldershøj 16-18, 2635 Ishøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204