23948sdkhjf

Nyt hovedkvarter til Posten

PostNord Danmark lejer sig ind hos PFA Pension fra starten af november.
PostNord Danmarks administrative personale fra Tietgensgade og Bernstorffsgade flytter i starten af november til adressen Hedegaardsvej 88 i København S, hvor man har indgået en lejeaftale med PFA Pension.

- Vi har fundet et lyst og luftigt kontorhus med moderne faciliteter, som vil udgøre den perfekte ramme for vores medarbejdere og for den forsatte effektivisering og udvikling af virksomheden, siger Henning Christensen, chef for PostNord Danmark.

Post-koncernen er fortsat i forhandlinger om en ny placering til brevsorteringen, som også skal flytte fra området ved Hovedbanegården i København.

Læs også: Post Danmark flytter ud af Købehavn

Ejendommen, som PostNord Danmark rykker ind i, er på samlet 26.400 kvadratmeter og huser i forvejen bl.a. Vestas og Meyers Catering. PostNord får samlet 11.500 kvadratmeter til rådighed.

Ejendommen er formelt ejet af selskabet PFA Blue Star Ejendomme P/S, hvor PFA har placeret den portefølje af ejendomme, som tidligere har tilhørt SAS. Erhvervsmæglerfirmaet CBRE har bistået PFA Blue Star Ejendomme med udlejningen til PostNord Danmark.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176