23948sdkhjf

Mere volumen på vej til transportcenter

Høje-Taastrup Transportcenter mangler snart kvadratmeter.
Med åbningen af Copenhagen Markets i slutningen af 2016 kan der blive behov for ekstra faciliteter ved det trafikale knudepunkt, Høje-Taastrup Transportcenter. Det skriver Lokalavisen Taastrup.

- Vores vurdering er, at når grønttorvet åbner, så kommer der endnu mere volumen i området, og så bliver der behov for flere faciliteter. Men det kræver selvfølgelig, at der er nogen, som vil bygge dem, siger borgmester Michael Ziegler til avisen.

Kommunen startede med at udvikle Transportcentret tilbage i 1990'erne og i dag fremstår det som et kæmpe område udlagt til transportrelaterede erhverv, hvoraf DB Schenkers kombiterminal med 21 ansatte er en af de helt store spillere.

De seneste år har man udbygget faciliteterne flere gange, og flere virksomheder er kommet til. Der er pt. et tomt areal på i alt 10.000 kvadratmeter, som er tiltænkt servicefaciliteter såsom overnatningsmuligheder til chauffører, badefaciliteter, spisested og tankstationer. Når disse faciliteter etableres er alle nuværende kvadratmeter brugt op.

Transportcentret rummer i alt 5,1 kilometer veje, to rundkørsler, lastbilsparkeringplads med plads til 90 vogntog, dieseltankanlæg, vaskeanlæg og derudover 14 virksomheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094