23948sdkhjf

Vindelsbæk Transport satser på mere sværgods

Tilfredsstillende regnskab fra Rødkærsbro-vognmand, der satser på flere tunge transporter i år.
Vindelsbæk Transport, der kører for en stor del af dansk industri, har i 2014 realiseret et tilfredsstillende overskud. Sådan kommenterer ledelsen den økonomiske udvikling sidste år.

Resultatet af ordinær drift landede på 2,1 millioner kroner mod 1,8 millioner kroner året før. Årets resultat er gået 36 procent frem og landede ved årets udgang på 765.000 kroner.

- Vi kører udelukkende på dansk overenskomst og danske nummerplader. Det er et valg, vi har truffet og den strategi fortsætter vi med, forklarer ejer og direktør, Michael Hjuler, til Transportmagasinet.

Flere kørsler for vindmølleindustrien
Vindelsbæk Transport hører hjemme i Rødkærsbro, har 62 ansatte og cirka 60 biler. Der skiftes jævnligt ud i flåden for at kunne opfylde kundernes behov.

I 2014 købte virksomheden blandt andet en ny 4-akslet Kel-Berg Maxi Flex-gardintrailer og i maj leverede Volvo hele 10 styk nye Volvo FH500 Globetrotter, mens en Broshuis-udtræksblokvogn kom til senere på året.

Og i år har Rødkærsbro-vognmanden købt en 4-akslet vingetrailer og en 7-akslet blokvognstrailer som primært skal anvendes til fragt af vindmøllevinger. Michael Hjuler ser nemlig potentiale i at få flere transporter for vindmølleindustrien, primært herhjemme.

Udvider parkeringspladsen
Samtidig smitter det stigende aktivitetsniveau inden for byggeriet af på vognmanden, der også i stort omfang fragter materialer til bygge- og anlægssektoren.

- Vi har overtaget cirka 20 styk løstrailere til betonkørsel samt ti kranbiler, og derfor bliver vi nødt til at udvide vores parkeringsforhold, fortæller Michael Hjuler og uddyber, at pladsen foran virksomheden i nær fremtid udvides med 8.500 kvadratmeter hård belægning.

Aktivitetsniveauet er lige nu på sit højeste, og Michael Hjuler forventer, at også 2015 ender positivt.

- Vi har haft en tilfredsstillende aktivitet i begyndelsen af i år, så det tegner godt, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11