23948sdkhjf

ERA-transport udvider direktionen

Ny mand skal løfte salget af containertransport.
Den familieejede vognmandsvirksomhed ERA-transport har valgt at ansætte Frank Buchmannn som salgsdirektør. Hans primære opgave bliver at varetage salg og markedsføring af virksomheden. Med titlen som salgsdirektør følger en plads i direktionen.

- Vi ønsker at udbygge vores kendskab og styrke vores position i markedet ved at skabe nye innovative løsninger sammen med vores kunder. Vi skal udbrede vores brand og samtidig fortælle om den høje service og pålidelighed vi leverer, udtaler Frank Buchmann.

- Vi lever i en tid, hvor der er fokus på hver en krone og konkurrencen er høj. Vi skal arbejde tættere sammen med vores kunder og sammen skabe værdi i alle led af værdikæden. Vi må jo sande at udenlandske vognmænd præger markedet. Vi vil sætte fokus på hele kundeoplevelsen for at adskille os fra konkurrenterne, forsætter han.

Frank Buchmann har arbejdet med salg og markedsføring indenfor logistik og transportbranchen i de sidste 15 år, og er bosiddende i Børkop.

ERA-transport a/s beskæftiger cirka 20 medarbejdere i Danmark i henholdsvis København og Odense og har i nærheden af 35 chauffører på landevejene. Virksomheden blev grundlagt for snart 65 år siden og beskæftiger sig primært med transport af containere i Danmark og Nordeuropa, for danske såvel som udenlandske kunder.

Det blev til et underskud på knap en million kroner i det senest offentliggjorte regnskab, primært forårsaget af kraftig priskonkurrence i containerbranchen. For 2014/2015 budgetteres med et overskud.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093