23948sdkhjf

DI: Femer SKAL bygges

- Det er vigtigt for hele Skandinavien, at Femernforbindelsen bliver bygget, siger Michael Svane.
Selvom byggeriet af Femern-forbindelsen kan blive forsinket og fordyret, bør der ikke sås tvivl om byggeriets gennemførelse, mener branchedirektør Michael Svane, DI Transport.

- Projektet kan blive forsinket, fordi der skal indhentes nye tilbud, efter det i foråret viste sig, at entreprenørernes tilbud på projektet var dyrere end forventet.

- I denne uge var der også forlydender i pressen om, at regeringen tvivlede på en kommende Femern Bælt-forbindelse. Det var dog historier uden hold i virkeligheden, siger Michael Svane.

- Der er fortsat bred politisk opbakning til projektet blandt alle forligspartierne i Folketinget. Det blev senest fastslået på et møde i forligskredsen onsdag den 26. august.

Vigtig for hele Skandinavien

- Jeg er glad for, at forbindelsen fortsat nyder stor politisk og folkelig opbakning, såvel i Danmark som i Tyskland, siger Michael Svane.

- Femernforbindelsen er ikke kun vigtig for Danmark, men for hele Skandinavien og er dermed en vigtig strategisk international forbindelse, som vil skabe vækst i hele regionen.

- Dansk Industri har hele tiden sagt, at det er af mindre betydning, hvornår byggeriet af Femernforbindelsen starter. Det afgørende er, at den bliver bygget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093