23948sdkhjf

Bid af omfartsvej åbner snart for trafik

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

De første 4 kilometer af Næstved Nordlig Omfartsvej åbner snart for trafik, så bilerne får en smutvej udenom Næstved by

​Inden længe åbner Vejdirektoratet første etape af Næstved Nordlig Omfartsvej – nærmere bestemt den østlige delstrækning fra fordelerringen ved Køgevej/Ring Øst til Ringstedgade.

Lige nu bliver den sidste asfalt lagt, derefter skal de sidste detaljer med striber og autoværn klares. Så er delstrækningen klar til at åbne tirsdag den 24. november.

- Den nye strækning byder på mange trafikale fordele for lokalområdet. Den giver de lokale trafikanter en smutvej uden om byen og letter trafikpresset inde i selve Næstved, siger transport- og bygningsminister Hans Christian Schmidt, der ser frem til åbningen.

- Det er et stort arbejde at lave gode veje, der kan holde i mange år, og det hele kan ikke laves på én gang. Derfor er jeg glad for, at Vejdirektoratet har planlagt arbejdet med Næstved Nordlig Omfartsvej således, at en delstrækning kan blive lavet helt færdig og taget i brug, mens vi venter på, at det sidste stykke bliver færdigt, så vi hurtigt kan få det fulde udbytte af omfartsvejen, fortsætter ministeren.

Næstved Nordlig Omfartsvej bliver i alt cirka 7 kilometer lang og en 2+1 motortrafikvej. Som en del af projektet bygger Vejdirektoratet også en højbro over Susådalen. Hele projektet skal efter planen være færdigt i slutningen af 2016.
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.118