23948sdkhjf

Generationsskifte kørt i stilling

Maria Møller skal på sigt overtage familieforetagendet L.M. Transport, Ans A/S fra sin far, Leif Møller
Når det bliver tid til, at det ansigt, der kendetegner en virksomhed udadtil, må træde tilbage, er der en stor arv, der skal løftes.

Men når det engang bliver aktuelt for Leif Møller, direktør i L.M. Transport, Ans A/S, så vil han trygt overlade styrepinden i datteren Maria Møllers hænder.

- Det har lagt i kortene. Vi sidder ved siden af hinanden til daglig, det har vi gjort altid, og det har kørt fuldstændig problemfrit, siger Leif Møller.

Tæt familie-samarbejde

Maria Møller er 33 år og revisoruddannet. Hun har været i firmaet i ni år, og hendes mand Mathias i 15 år. Maria Møllers mor, Leif Møllers kone Britta, har snart 20 års jubilæum som fuldtidsansat i firmaet – og så arbejder niecen Rie som økonomichef, mens nevøen Klaus har titlen som værkfører – så der er vitterligt tale om en tæt konstellation.

Nu er efterfølgeren ved at være flyveklar, og når skiftet på et tidspunkt træder i kraft, vil det bidrage med ekstra værdi til firmaet, mener Leif Møller:

- Vi satte generationsskiftet i gang for 5-6 år siden, det har bragt nye kræfter til. Det er ved at være på plads, og vi regner med at vækste en lille smule, hvis det er det, der skal til.

Velfungerende makkerskab

Maria Møller har forretningen i blodet. Hun er vokset op som en del af firmaet, helt fra hun var lille og drønede rundt på pladsen og vaskede lastbiler.

- Jeg har altid været en del af firmaet, selvom jeg først officielt er kommet til for ni år siden. Leif og mit makkerskab fungerer rigtig godt. Det var ellers det, jeg var mest betænkelig ved, ved at komme hjem, men det er gået over al forventning, siger Maria Møller, og tilføjer:

- Jeg har altid kendt alle chauffører. Jeg synes, det er rigtig spændende, og er helt vild med den måde, hvor vi kender medarbejderne og har et forhold til dem.

Tillid er nøglen

Det tætte sammenhold rækker også udover den nærmeste familie, fordi tilliden er nøglen til den gode forretning.

- L.M. transport er et firma, der bliver trukket i samlet flok, og det er det, vores kunder kan mærke. Det er tillid, der er nøglen; man skal holde de aftaler, man indgår. Jeg prøver at køre det på et personligt plan, så jeg vil gerne kende alle de ansatte og deres bagland. Det sociale sammenhold er en klar styrke, siger Leif Møller.

L.M. Transport har mellem 90 og 100 lastbiler, alt efter behov. Virksomheden beskæftiger i alt cirka 130 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078