23948sdkhjf

DSV lukker opkøbet af UTI Worldwide

DSV har gennemført den tidligere annoncerede aftale om opkøbet af amerikanske UTI Worldwide
DSV koncernen har fredag gennemført den tidligere annoncerede aftale om at købe UTI.

Handlen har en værdi på 1,35 mia. dollars, eller 9,3 mia. kr.

- Vi er stolte af at kunne byde kunder og UTI-medarbejdere velkomne til DSV. Jeg er helt sikker på, at sammenlægningen af de to selskaber vil blive en succes; og med vores fælles netværk vil vi være i stand til at skabe spændende nye muligheder for både kunder og medarbejdere. Vi skal nu i gang med integrationsprocessen, samtidig med at vi holder fokus på fortsat at levere høj service til alle vores kunder. I takt med at processen skrider frem, vil DSV og UTi’s kommercielle aktiviteter blive forenet og markedsført som DSV, siger administrerende direktør Jens Bjørn Andersen.

Med hovedkontor i Californien, USA, er UTI en global, asset-light transport- og logistikvirksomhed med en estimeret årlig omsætning på USD 3,5 mia. UTI tilbyder totalløsninger indenfor transport og logistik, herunder luftfragt, søfragt, distribution, tolddeklarering og kontraktlogistik.

Transaktionen forventes at bidrage til en stigning i resultatet per aktie i år 2 efter transaktionens gennemførelse. På længere sigt forventes overskudsgraderne, inden for de respektive forretningsområder, at kunne løftes hen imod DSV's nuværende niveau.

Nærmere detaljer om transaktionen vil blive kommunikeret i forbindelse med offentliggørelsen af DSV's årsrapport 10. februar 2016.

UTI har 21.000 ansatte i 58 lande. Kombinationen af de to virksomheder vil skabe et af verdens stærkeste transport- og logistiknetværk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101