23948sdkhjf

Stiholt ekspanderer i Nordjylland

Stiholt-koncernen overtager Ivecos afdeling i Aalborg og etablerer i den forbindelse et selvstændigt datterselskab.
Stiholt-koncernen, der har hovedkvarter i Sæby, overtager fra 1. maj Ivecos afdeling på Tarmvej 2 i Aalborg.

Overtagelsen sker som led i Ivecos strategi om i højere grad at styrke forhandlernettet til at understøtte en øget volumen. Stiholt-koncernen får samtidigt en endnu bredere produktpalette.

I forbindelse med overtagelsen etablerer Stiholt-koncernen et selvstændigt datterselskab, Stiholt Erhvervsbiler, der vil varetage forhandling og service af Ivecos produktprogram fra Tarmvej 2 i Aalborg.

Dækker fra Grenen til Randers
Ivecos Aalborg-afdeling har eksisteret siden 1980 og tæller i dag 13 fastansatte medarbejdere, der alle vil fortsætte i deres nuværende job efter overtagelsen. Afdelingen, der dækkerområdet fra Skagen til Randers, er ifølge administrerende direktør i Stiholt Erhvervsbiler, Michael Gadekær, et perfekt supplement til Stiholt koncernens eksisterende forretning:

- Iveco har været i Aalborg i mange år og har en god kendskabsgrad i området. Samtidig har Iveco et både stærkt og bredt program, hvor især varebilerne i Iveco Daily segmentet og de lettere lastbiler i Iveco Eurocargo segmentet er et nyt og interessant produktprogram for os. Som Scania-forhandler har vi jo hidtil begrænset vores aktiviteter inden for de tungere lastbiler, så det er meget interessant for os nu også at kunne levere en god service over for vores kunder, når det gælder lettere køretøjer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109