23948sdkhjf

DSV leverer 40.000 liter vin til Roskilde Festival

Der bliver rigeligt med våde varer til de mange tusinder af glade festivalfolk, der indtager festivalpladsen i Roskilde i næste uge
Denne uge ankom knap 40.000 liter vin til de mange tusinder af glade festivalfolk, der lige om lidt indtager dyrskuepladsen i Roskilde. Vinimportør Nicolai Larsen, der står bag Nicvin, har i samarbejde med DSV sørget for festivalvin for fjerde år i træk.

Det skriver DSV på sin hjemmeside.

Det er i år blevet til i alt 44 paller med lige knap 40.000 liter økologisk vin fra Emilia Romagna lige syd for Bologna i Italien.

DSV har for fjerde år i træk transporteret festivalvinen med tog 1.700 km. fra Verona i Italien til Høje Taastrup lidt uden for København. Denne transportform er et grønnere og billigere alternativ til vejtransport, til gengæld er transittiden lidt længere.

Valget af transportform støtter dermed op omkring Roskilde Festivalens grønne profil. Når vinen kommer ind i Høje Taastrup med toget, køres den med lastbil det sidste stykke ud til festivalområdet.

Til årets Roskilde Festival leverer Nicvin omkring 40.000 liter økologisk rød-og hvidvin, hvoraf langt størstedelen er hvidvin. Herudover står Nicolai også for at levere mousserende økologisk Cava fra Penedes i Spanien til backstageområdets artister. Denne Cava er selvfølgelig også transporteret af DSV.

Nicolai har været i vinbranchen siden 1971 og firmaet Nicvin, der har eksisteret i 24 år, har i mange år været leverandør til detailhandlen og er i dag en vinimport, der løser mere specielle vinleverancer til kunder.

- Kvalitetsvin, god kundeservice og leverancer ’just in time’ er vigtigt for mit setup, da varen ikke tjener penge ved at ligge på lager, siger Nicolai.

Kilde: DSV

Læs mere om: DSV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188