23948sdkhjf

DSV mærker presset

Massiv belastning på vejnettet får transportgiganten til at råbe vagt i gevær
En markant stigning i den tunge trafik, tilsammen med flere nye person- og varebiler, forårsager øgede kødannelser. Og det gælder ikke kun på det danske vejnet, skriver DSV på sin hjemmeside.

Det er især de større byer, der er plaget, og det får trafikken til at søge alternative og længere ruter end planlagt.

- Den markant øgede trængsel i trafikken giver akutte flaskehalsproblemer, som til dagligt medfører en længere ventetid hos vores kunder og ved centrallagre og terminaler. Dette gør, at produktiviteten er konstant faldende samtidig med, at vi hyppigere har udfordringer med ”planlægning” af chaufførernes køre-og hviletid, skriver DSV.

Direkte, og igennem brancheforeninger, forsøger DSV Road at italesætte det lokale og nationale problem omkring en utilstrækkelig infrastruktur. Blandet andet omkring E45, den østjyske motorvej og i særdeleshed strækningen fra Vejle og omkring Aarhus til Randers, den fynske motorvej og selvfølgelig i og omkring hovedstadsområdet.

- Folketingets vilje til yderligere at opprioritere og investere i udvidelser af vejnettet udestår desværre stadig, skriver transportgiganten.

I DSV Road har de hidtil haft held til at absorbere det driftstab, der følger med den forværrede kapacitet, og de håber derfor på snarlige forbedringer med færre kødannelser, som er opstået på grund af vej- og anlægsarbejder samt generelt øget trafiktæthed og så videre.

- Vi følger udviklingen nøje og vil orientere yderligere om situationen på det danske vejnet og den forværrede kapacitet i slutningen af august, slutter DSV.

Kilde: DSV

Læs mere om: DSV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08