23948sdkhjf

Ny mand ved roret i ERA-Transport

Michael Gregersen er tiltrådt som administrerende direktør i ERA-Transport og skal styre fynboerne sikkert gennem et turnaround
Familie-virksomheden ERA-Transport har i mange år haft et stærkt navn i den danske transportbranche. Virksomheden blev som bekendt i februar opkøbt af fire fynske vognmænd i forening - Peter Danielsen Transport, Bruun & Nielsen, Alex Andersen Ølund og Poul Schou, og nu har det nye ejerskab udpeget manden, der skal stå i spidsen for virksomhedens store turnaround.

1. juli indtog Michael Gregersen direktørstolen hos fynske ERA-Transport, og han har masser af blod på tanden når det kommer til at kaste sig over den forestående opgave.

- Jeg er lige ved at lande, siger Michael Gregersen, da Transportmagasinet fanger ham på telefonen.

- Helt overordnet er ERA et stærkt brand, men det er en stor turnaround, som vi skal i gang med. Heldigvis har vi rigtig mange dygtige medarbejdere på marken og på kontoret, og ikke mindst loyale kunder, så med nye øjne på, er vi godt på vej, siger han.

Michael Gregersen har hele livet beskæftiget sig indenfor transportbranchen – ”Jeg kan ikke andet,” som han muntert udtrykker det. Og han er fuldt ud klar over udfordringen med at skulle blande kortene i sådan en etableret virksomhed, som ERA er. Men han er afgjort optimist:

- Vi skal nok få vendt det rundt og komme på fode igen. Familiens aura ligger tungt i firmaet, og det er en styrke – men det betyder også, at det er vigtigt, at vi river os lidt løst og tør at kigge på tingene med nye øjne, siger han, og fortsætter:

- Nu skal jeg selvfølgelig lige lære butikken at kende, men jeg ser rigtigt mange gode takter. Folk vil gerne ERA, både medarbejderne på kontoret og i bilerne, men i sandhed også kunderne, slutter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125