23948sdkhjf

I.M. Jensen & Bache overtager Iveco Vejle

Væksten fortsætter for I.M. Jensen & Bache, der nu kan bryste sig af hele fem afdelinger i Jylland
I.M. Jensen & Bache overtager Iveco i Vejle. Det sker med virkning fra årsskiftet. Hermed dækker I.M. Jensen & Bache nu halvdelen af Jylland for Iveco - fra Aarhus i nord til Padborg i syd.

Afdelingen i Vejle er en af Ivecos ældste afdelinger. Den har gennem mange år opbygget et godt renommé på grund af afdelingens høje tekniske niveau og gode kundeservice. Ancienniteten blandt medarbejderne er høj, og afdelingen har i mange år også fungeret som klargøringscenter for Ivecos Daily varebiler.

- Det er en veldrevet afdeling med mange, dygtige medarbejdere, som vi glæder os til at byde velkommen i I.M. Jensen & Bache-koncernen, siger Michael Bache. Sammen skal vi udnytte de synergier, som overtagelsen vil være med til at skabe.

- Som privat forhandler - og med Ivecos støtte i ryggen - har vi rigtig gode muligheder for at sikre den høje fleksibilitet, som skal til for at holde kunderne godt kørende.

- Vejle-afdelingen vil også fremover fungere som klargøringscenter for Iveco Daily, siger Michael Bache.

Femte afdeling

Vejle-afdelingen er den femte i rækken af afdelinger, siden Michael Bache overtog I.M. Jensen i Padborg for fem år siden. De øvrige tre er i Kolding, Esbjerg og Aarhus.

Aarhus-afdelingen overtog I.M. Jensen & Bache fra Iveco i 2015, og netop den handel gav Michael Bache mod på mere.

- Vi er blevet rigtig godt modtaget af kunderne i Aarhus efter overtagelsen. Samtidig har det været en gevinst for os at få Daily-segmentet ind som en del af vores forretning, ligesom vi med succes har kunnet tilføre Aarhus-afdelingen vores kompetencer inden for lastbilområdet, siger Michael Bache.

Sidste brik i Jylland

Med I.M. Jensen & Baches overtagelse af afdelingen i Vejle er den sidste brik i Jylland faldet på plads - både for I.M. Jensen & Bache og for Iveco.

- Når man kigger op ad E45, manglede vi bare Vejle. Så for os er det et helt naturligt og strategisk meget rigtigt skridt, siger Michael Bache, adm. direktør i I.M. Jensen & Bache.

- Det markerer en milepæl i vores virksomheds udvikling. Nu kan koncentrere os om netop den organiske vækst.

For Iveco har det været vigtigt at sikre et tæt samarbejde med et net af private forhandlere.

- Vores strategi er ved at være fuldendt, siger adm. direktør Lars Beck fra Iveco North Europe & Baltics.

- Vi har nu et stærkt forhandlernet med solide, private forhandlere i Jylland, siger Lars Beck.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11