23948sdkhjf

SAWO i gigantisk gavehumør

Den danske Hiab-forhandler forærer kæmpe elefant i granit til Hiab’s kranfabrik i Polen som symbol på styrke.

Det var en festdag for Hiab kraner, da Flemming Christensen - grundlægger og ejer af SAWO - donerede en granit-elefant til Hiabs kranfabrik i Polen. Elefanten vil fremover byde gæsterne velkommen ved indgangen til fabrikken, der ligger i Stargard tæt ved den tyske grænse.

Granit elefanten blev døbt "Hiabalski," og fabrikken afholdte en hel ceremoni som tak for den fine gave. Mere 300 af fabrikkens 400 medarbejdere deltog i ceremonien.

Flemming Christensen holdt en tale for alle de indbudte, hvor han beskrev samarbejdet med Hiab igennem 60 år. Flemming startede selv med at arbejde med Hiab-kraner i Danmark i 1956. Otte år senere grundlagde han SAWO. Gennem årene har Flemming Christensen doneret elefanter til forskellige Hiab-lokationer som for eksempel i Hudiksvall, Sverige: i Meppel, Holland og i Raisio, Finland, hvor der produceres Multilift kroghejs.

Herhjemme står der granitelefanter uden for alle SAWO’s afdelinger. De betyder det samme for SAWO, som Hiabs symbol af elefanten i Hiab’s logo.

- SAWO har haft et fantastisk samarbejde med Hiab, sagde Flemming Christensen ved elefantverrækkelsen. Denne "Hiabalski" er skænket som et særligt symbol på det gode samarbejde og en succesfuld fremtid sammen.

Elefant-logo fra 1971 

Direktør Tomas Blomberg, Hiabs fabrik i Stargard, fortalte, at Hiabs elefantlogo blev til i 1971.

- Elefanten er et symbol på styrke, lang levetid, pålidelighed og tillid. Det er netop de egenskaber, som en Hiab-kran har, forklarede han.

"Hiabalski" var i trygge hænder under hele transporten til Polen. Opgaven blev nemlig udført af vognmandsfirmaet Bent Mortensen A/S ved Aarhus, Per Mortensen og sønnen Jesper Mortensen. Og så selvfølgelig Hiabs flagskib, den største af Hiab kranerne, X-HiPro 1058.

Opgaven blev udført til UG af vognmandsfirmaet, som helt tilbage til i starten af 1960’erne købte deres første Hiab-kran. Firmaet har i alle årene været en meget loyal kunde hos SAWO.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141