23948sdkhjf

Universal Transport opkøber Sønderborg-virksomhed

Flytteforretning bliver del af Universal Transport & Flytteforretning, og det er helt i tråd med strategien, fortæller direktøren

Universal Transport & Flytteforretning har opkøbt flytteforretningen Box2Day i Sønderborg pr. 1. januar 2017. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Dermed lægger Vejle-virksomheden sig i halen på en række virksomheder, der efter årsskiftet har offentliggjort nye opkøb, fusioner og samarbejder på tværs af branchen.

Og den tendens kan koncerndirektør i Universal Transport & Flytteforretning Thomas Hjort godt genkende:

- Der er rigtig meget brug for volumen i transportbranchen i øjeblikket, sådan helt generelt. Til gengæld er det på flytteforretningen vigtigere at finde en sammenhørighed i kvaliteten, så det har i det her opkøb været afgørende, at vi kunne finde en virksomhed, som kunne stemme overens med de kvalitetskrav, vi selv efterlever, fortæller direktøren.

Samtidig efterspørger flere kunder en større dækning rent geografisk, og det opfyldes i høj grad med opkøbet af Box2Day, der har base i Sønderborg og udkørselsafdelinger i Aabenraa, Kolding og Aarhus.

Problemfrit samarbejde

Box2Day blev stiftet i efteråret 2013 af Brian Siig, og siden har virksomheden oplevet voldsom vækst.

- Vi har tidligere haft et problemfrit samarbejde med Universal, og jeg er sikker på, at vi med denne aftale får de synenergier, vi søger, siger Brian Siig, der bliver driftschef hos Universal Flytteforretning, mens alle Box2Days medarbejdere ligeledes indgår i handlen og kommer under Universal-navnet.

Hos Universal-ejer Brian Søgaard er der ligeledes glæde at spore, og han ser frem til, at flytteforretningen nu kan udvikle sig yderligere på et marked, hvor der primært fokuseres på Jylland og Fyn.

- Med Box2Day får vi, udover klassisk kvalitet, tilført nye, spændende kompetencer til vores virksomhed, hvilket vi naturligvis glæder os til, siger Brian Søggard.

Vokseværk fortsætter

Koncerndirektør Thomas Hjort er yderst tilfreds, fordi styrkelsen af flytteforretningen samtidig er et led i en strategi om at vækste.

- Vi ved fra vores hidtidige samarbejde, at de deler vores værdier, der blandt andet rummer høj kvalitet, og ydermere køber vi en kompetent leder, dygtige flyttefolk og gode kunder, siger Thomas Hjort.

Flytteforretningen vil stadig være den mindste division hos Universal, men med opkøbet vokser den betydeligt.

- Pludselig er vi blevet en meget stærk regional spiller, og det er helt i tråd med det, vi gerne vil. Vi vil mere på flytteområdet, og her får vi flere dygtige medarbejdere, særlige kompetencer og spændende kunder i stald, så det er et skridt I retning af den langsigtede strategi, siger Thomas Hjort, og tilføjer:

- Vi opkøbte et flyttefirma pr. 1. januar sidste år, og nu gør vi det igen, og nødvendigvis stopper det ikke her. Så hvis den rigtige mulighed byder sig, vil vi gerne være endnu større.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11