23948sdkhjf

Fylder rundt og fejrer 25 års jubilæum

Kim Høi er manden med mange kasketter i ITD-koncernen. I sine 25 år i ITD og FDE har han haft mange forskellige jobs

Nyudnævnt direktør for FDE og Vialtis, Kim Høi, fylder 60 år den 21. september 2017. Det er kun få uger efter, at Kim Høi kunne fejre 25-års jubilæum i ITD-koncernen - og i øvrigt få uger efter, at han er blevet udnævnt til direktør for FDE og Vialtis.

Da Kim Høi for første gang trådte ind i FDE for 25 år siden, var det med et ønske om at kigge op af regnskabsbøgerne og være en del af en virksomhed efter 10 år som revisor. Det ønske har han til fulde fået indfriet, for Kim Høi har haft rigtig mange kasketter på i sine 25 år i ITD-koncernen, hvor han har haft mange forskellige job i både FDE og ITD.

- Jeg ville gerne prøve nogle ting af og meget gerne i en virksomhed, hvor man er tættere på beslutningerne, end man er som revisor. Og det har været det helt rigtige for mig, for jeg har ikke haft behov for at skifte job, for der har hele tiden været mange udfordringer og spændende opgaver, siger han.

I 1992 hed virksomheden kun FDE, og Kim Høi begyndte som controller. Men der gik kun få år, så var Kim Høi blevet chef for udviklingsafdelingen, der blandt andet skulle udvikle nye produkter og koncepter inden for momsservice.

Udvikling blev ved med at fylde i jobbet, for derefter blev Kim Høi ansvarlig for produktudvikling af tele, netshop, bogføring og TransportIT for blot at nævne nogle af de opgaver, der har været under Kim Høis kasketter.

Den 1. august 2017 tiltrådte Kim Høi som direktør for FDE og VIALTIS, der er de kommercielle selskaber i ITD-koncernen med hovedopgaverne momsrefusion og motorvejsbetalinger for transportvirksomheder.

Siger ja til udfordringer
- Jeg har aldrig stået tilbage fra at tage imod en udfordring, og da jeg fik tilbuddet om at blive direktør for FDE og VIALTIS, var jeg ikke sen til at sige ja tak, fortæller Kim Høi.

- Jeg ser frem til at udvikle selskaberne i tæt samarbejde med de mange, dygtige medarbejdere, der sidder i hovedkontoret eller på et af vores mange kontorer rundt omkring i Europa.

Kim Høi har også været inde at arbejde i ITD-koncernens maskinrum. Inden stillingen som direktør var han i fem år chef for ITD’s medlemsservice, der i sin tætte dialog med medlemsvirksomhederne har udviklet sig til en aktiv service, hvor ITD-medarbejderne ofte er ude for at hjælpe medlemsvirksomhederne direkte på deres adresser for at yde en god service.

Direktøren kan se tilbage på de første 25 år i ITD-koncernen, som mikser forretning og forening på en unik måde.

Kun et opkald væk
- Jeg er sikker på, at der ikke findes en forening, der servicerer deres kunder på samme måde som her hos os i ITD-koncernen, siger Kim Høi.

- Vi har altid kun været et telefonopkald væk fra vores medlemmer. Man behøver ikke taste et ciffer eller vente i lang kø for at få hjælp. Vi har hele tiden leveret servicer, der kan hjælpe medlemmerne - enten som en del af kontingentet eller som et produkt, de kan købe, siger Kim Høi.

Bor i Dybbøl
Kim Høi har i alle årene, han har arbejdet i ITD-koncernen, kørt til Padborg fra hjemmet i Dybbøl, hvor han bor sammen med hustruen Birgit.

Når han skal slappe af og få lidt motion, så sker det i vandet, når han tager en masse crawltag i svømmehallen.

60 fylder mere end 50
Parret har to voksne sønner og tre børnebørn, og det betyder også, at Kim Høi må erkende, at 60 er et større tal end 50.

- Jeg var ligeglad, da jeg fyldte 50 år, for det betød ikke noget; men jeg må indrømme, at det er noget andet med 60. Det er lidt mærkeligt, for nu er man lidt tættere på at se en ende på sit arbejdsliv, end man har kunnet se tidligere, for det stopper jo på et eller andet tidspunkt, siger han. Men det bliver ikke de kommende år, for nu venter der spændende opgave i FDE og Vialtis.

For at markere Kim Høis 60-års fødselsdag samt hans 25-års jubilæum holdes der reception for Kim Høi i ITD Huset fredag 22. september 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143