23948sdkhjf

Unge skal fortælle transport-historier

Unge lærlinge skal være ambassadører for transportuddannelserne og fortælle de gode historier.

Transporterhvervets Uddannelser (TUR) har udvalgt et hold af unge ambassadørlærlinge. De skal være med til at fortælle de gode historier fra transportuddannelserne og transportbranchen på de sociale medier.

- Vi skal have gang i ung-til-ung kommunikation, så vi kan få flere motiverede unge ind på transportuddannelserne, siger TURs kommunikationschef Kitte Verup.

- De unge er dem, der bedst kan fortælle andre unge om, hvad en transportuddannelse giver af muligheder og indhold i arbejdslivet. Derfor har vi udvalgt et hold af transportlærlinge, der skal være ambassadører for transportuddannelserne og transportbranchen.

Ambassadørernes opgave
Som ambassadører er det ens opgave at synliggøre transportuddannelserne ved at vise billeder og film på de sociale medier af deres hverdag på jobbet, i skolen og i fritiden.

De udvalgte lærlinge går på lager/logistik-uddannelsen og godschaufføruddannelsen – og så brænder de for fagligheden. De er ambitiøse og engagerede i deres uddannelse og praktikvirksomhed.

Mødtes første gang i november
I november blev der holdt en workshop, hvor de unge ambassadørerne mødte hinanden for første gang og blev klædt på til de opgaver, det indebærer at være ambassadør. Det omfatter brug af Instagram, Facebook, tage billeder og lave video-dagbog.

- Ambassadørerne levede fuldt ud op til vores forventning om at have gå-på mod og være nysgerrige, fortæller Kitte Verup.

- Vi ser frem til et sjovt og givende samarbejde, som kommer til at løbe ove det næste halvandet år.

Skal til Skills
Ambassadørlærlingene bliver primært at finde på Instagram, Facebook og hjemmesiden www.transportuddannelser.dk, men de skal også til DM for lærlinge - Skills - i Herning den 18.-20. januar 2018.

De kommer ikke til at deltage i konkurrencerne, da transport iokke er med i Skille. Til gengæld vil de være at finde på TURs demo-stand. Her vil ambassadørerne svare på spørgsmål og fortælle folkeskoleeleverne om transportuddannelserne, og om hvordan det er at være lærling i transportbranchen. 

De fem ambassadørlærlinge er:

  • Daniel Vildsgaard Bak, godschauffør, Jysk Transportservice. Skole: UC Holstebro.
  • Rasmus Kortemose Christensen, lager og transport, Danfoss A/S. Skole: EUC Syd.
  • Jesper Bregndahl Rasmussen, godschauffør, Alex Andersen, Ølund A/S. Skole: Syddansk Erhvervsskole.
  • Lykke Kildahl Øvlisen, lager og logistik, Frode Laursen. Skole: Tradium.
  • Michael Stampe, godschauffør. Viggo Petersen Eftf. A/S. Skole: TEC Hvidovre.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109