23948sdkhjf

Danske Fragtmænd Express skyder året i gang med opkøb

Med virkning fra den 1. januar 2018 har Danske Fragtmænd Express A/S købt og overtaget Erhvervs Transporten A/S.

De to virksomheder oplyser i en pressemeddelelse, at Erhvervs Transporten fortsat vil blive markedsført under eget navn, logo, og virksomheden vil arbejde uændret fra sin hidtidige adresse i Taastrup.

Erhvervs Transporten er etableret i 1986 og beskæftiger i dag fire medarbejdere. Virksomheden råder over 40 vogne samt et mindre lager.   

- Som en del af Danske Fragtmænd Express vil Erhvervs Transporten få en kapitalstærk ejer, der vil investere i fremtiden, samt tilføre strategiske ledelseskompetencer, lyder det i pressemeddelelsen.

Danske Fragtmænd Express råder efter købet over en vognpark med adgang til næsten 100 biler på Sjælland og vil dermed stå stærkere rustet til at imødekomme kundernes efterspørgsel inden for kurér- og ekspreskørsel, specialopgaver og erhvervsforsendelser.

Som en konsekvens af handlen har Jesper Laugesen overtaget posten som administrerende direktør i Erhvervs Transporten fra Chantall A.C. Johansson, som efter mange år i transportbranchen har ønsket at søge nye udfordringer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079