23948sdkhjf

City Container øger driften – men resultaterne udebliver

Bundlinjen i regnskaberne er faldende over de seneste fem år, takket være stigende omkostninger – nu er ny direktør kommet til

City Container, der er en del af Reconor-gruppen, har i regnskabsåret 2016/2017 leveret et resultat efter skat på 1,7 mio. kr., mod 7,1 mio. kr. året før. Samtidig er egenkapitalen reduceret med 20 mio. kr., fra 63,6 mio. kr. i 15/16 til 43,8 mio. kr. i 16/17.

Antallet af medarbejdere er steget det seneste år, fra 78 til 84, og det er en del af grunden til, at resultatet er dalende, skriver ledelsen i sin beretning:

”Den lavere resultatdannelse skyldes en kombination af relativt øgede affaldsbortskaffelsesomkostninger og relativt øgede lønudgifter.”

Driftsaktiviteterne i City Container A/S er i løbet af regnskabsåret blevet øget svarende til de positive forventninger ved indgangen til regnskabsåret. Men det øgede aktivitetsniveau har dog ikke ført en tilsvarende forbedret bundlinje med sig, som det ellers var forventet.

20. november 2017 er administrerende direktør Carsten Fich fratrådt, og erstattet af Henrik Axel Juul Nordenlund. Dermed bliver det en af de første punkter på dagsordenen for den nye direktør være med til at indfri City Containers forventninger, oo skabe et øget aktivitetsniveau og et forbedret resultat i det kommende år i forhold til det forløbne regnskabsår.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095