23948sdkhjf

E3 Gruppen strømliner ledelsen

Administrerende direktør Per Jørgensen køber sine søskende ud af virksomheden

Den fremtidige ejerstruktur i E3 Gruppen kommer til at bestå alene af Per Jørgensen, der har overtaget alle aktierne fra hans to søskende Pia og Tom. Det sker for bedst mulig at sikre en enkel og effektiv beslutningsproces fremover.

For medarbejdere og samarbejdspartnere forbliver E3 Gruppen dog den samme:

- Mange ting forbliver som de plejer. Vi har mange engagerede medarbejdere, der hver dag har kontakten til vores kunder. Den høje anciennitet og faglige dygtighed bliver der ikke ændret på, forsikrer administrerende direktør Per Jørgensen.

- Den største forskel er, at beslutningsprocesserne bliver endnu mere effektive, så vi hurtig kan tilpasse os ændringer i marked og hos vores kunder. Samtidig kan både medarbejdere og samarbejdspartnere være sikre på at vi også i fremtiden er en solid familieejet virksomhed, med udgangspunkt i det sønderjyske, tilføjer han.

E3 forventer at fortsætte den positive udvikling selskabet er inde i, og den mere simple ejerstruktur vil være med til at understøtte ønsket om en smidig og flad organisationsstruktur.

- Som markederne udvikler sig, er der behov for at vi kan reagere hurtigere på de forandringer der sker. Med en ejer i stedet for tre, kan vi endnu mere effektiv udvikle virksomheden i dagligdagen, men også nemmere tage de strategiske beslutninger, siger direktøren.

Mere om: E3 gruppen
Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.123