23948sdkhjf

Best og Boozt i samarbejde

Best Transport har netop landet en aftale med onlinebutikken Boozt.com om udbringning af varer i Sverige og Danmark.

Det svenske transportfirma Best Transport er seneste skud på stammen inden for hjemmeleveringer i den danske transportbranche. Firmaet har netop landet en aftale med onlinebutikken Boozt.com om udbringning af varer i Sverige og Danmark. Hvis kunderne bestiller deres varer hos Boozt.com inden kl. 10.30, vil de få dem leveret samme dag mellem kl. 18 og 22.

- Boozt.com er en stærk spiller, og derfor er samarbejdet meget stort, siger Kitte Filtenborg, som står i spidsen for lanceringen af Best Transport i Danmark.

- Boozt.com har fået øjnene op for, hvor stor betydning deres kunder lægger på fleksibilitet, service og leveringer, der ankommer til døren samme dag, som de bliver. Hos os er alt tilpasset kundens hverdagsmønster. Derfor kan hjemmeleveringer også ske i tidsrummet mellem kl. 18 og 22 i hverdagene og altså ikke midt på dagen, hvor kunden er på arbejde.

- Jeg er sikker på, at de store brands også vil efterspørge lignende løsninger, fortsætter Kitte Filtenborg. Hun mener dog, at udvalget af virksomheder i denne del af transportmarkedet ikke er særligt stort.

- Vi ønsker at ruske op i branchen, så også andre transportfirmaer kan finde motivationen til at højne deres standarder, siger Kitte Filtenborg.

Best Transport har eksisteret siden 1976. Centralt i virksomhedens filosofi er kundeoplevelsen. Her er det ambitionen at levere den bedste service og blive danskerne foretrukne hjemmeleverandør af varer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.077