23948sdkhjf

Poul Schou opkøber afdeling for maskintransport

Odense-firma styrker sin indsats indenfor entreprenørkørsel og gør klar til at varetage større opgaver i fremtiden

Pr. 3. februar 2018 har Poul Schou A/S, Odense, overtaget samtlige aktiviteter med landsdækkende maskinflytninger fra Palle Staal Transport ApS, Vejle.

Alle chauffører og disponent Jan Hansen følger med over til Poul Schou A/S. Med denne løsning forventes det, at medarbejdere og kunder vil opleve en styrket forretningsmodel, som kommer alle til gode.

- Palle Staal Transport vil udbygge vores aktiviteter i entreprenørbranchen og vil fortsat udvikle virksomheden i den retning, siger Palle Staal, direktør og ejer af Palle Staal Transport ApS.

Han suppleres af Poul Henrik Schou, direktør og ejer af Poul Schou A/S:

- I Poul Schou har vi stor fokus på vækst i vores aktiviteter inden for kran- og maskintransport, derfor falder handlen naturligt for begge virksomheder. Vi er stolte af, at få mulighed for at drive afdelingen for maskintransport fra Palle Staal Transport videre.

- Vi er en virksomhed med mange ligheder til Palle Staal Transport, og vores mål er at vores kunder og samarbejdspartnere skal opleve, at samme høje kvalitet vil fortsætte i vores daglige samarbejde, tilføjer Poul Henrik Schou.

Poul Schou A/S beskæftiger sig med specialtransporter på blokvogne og 40 kranbiler, som dagligt udfører opgaver rundt i hele Danmark.

- Vi ser frem til at betjene endnu flere virksomheder rundt omkring i landet. Som totalleverandør af ydelser indenfor, maskine-, kran- og affaldstransport, ser vi opkøbet som en naturlig udvikling i vores forretningskoncept så vi er klar til at varetage større entreprenøropgaver i forbindelse med Odense omdannelse fra forstads by til storby, slutter Poul Henrik Schou, der er 3. generation i familieforetagendet Poul Schou A/S.

Poul Schou A/S beskæftiger i dag 115 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078