23948sdkhjf

Uddannelseshus åbner 1. marts

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Det nye uddannelseshus for den tunge sektor, Besko Akademi, slår dørene op i Kolding

Den 1. marts 2018 er officiel åbningsdag, hvor den råde snor klippes over til det nye Besko Akademi.

Der er åbent hus-arrangement kl. 12.00-17.00 på Trianglen 8B i Kolding, hvor alle kunder, leverandører og samarbejdspartnere er velkomne til at kigge forbi.

- Vi er glade for den positive modtagelse, Besko Akademi har fået, og håber rigtig mange vil kigge forbi, siger Kim B. Jepsen, direktør i Besko.

- Det er en stor dag for os, og vi glæder os til at vise branchen vores nye hus og den topmoderne undervisningshal, som er indrettet med trailerchassiser, lastbiler og nyt teknisk udstyr.

Åbningsdagen byder på taler fra branchens organisationer. Der bliver lejlighed til at høre mere om mulighederne for efteruddannelse, og der vil naturligvis blive serveret lidt godt til ganen.

Læs også: Besko Akademi åbnet

Målet med Besko Akademi er at tilbyde uddannelse og træning af værkstedsmedarbejderne i den tunge transportsektor – uanset om de arbejder på et autoriseret værksted, på et frit værksted, hos en vognmand eller andre værksteder.

- Vi vil dække behovet for løbende videreuddannelse og hjælpe med at sætte efteruddannelse af værkstedernes mekanikere i system, siger Kim B. Jepsen.

 

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.117