23948sdkhjf

Nagel Danmark køber op

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Køber medejerne ud af Nagel Liller A/S.

Nagel Danmark A/S har pr. 1. april 2018 overtaget hele aktiekapitalen i ”joint venture” selskabet Nagel Liller A/S. Det er et strategisk og afgørende skridt i retningen af at samle virksomhedens kompetencer og styrke positionen på markedet som førende levnedsmiddellogistiker i Danmark.

I april 2017 blev Nagel Liller etableret som et ”joint venture” mellem Nagel Danmark, Thomas Bender-Lindahl Christensen fra Liller-Trans og Peter Kristian Kristensen (K.K. Logistik) med det mål at imødekomme markedets krav om en tættere geografisk tilknytning til det danske marked og dermed at være tættere på kunderne.

Nu forenes og styrkes kompetencerne i Nagel Danmark for endnu bedre at imødekomme kundernes krav og styrke virksomhedens position på markedet.

Nagel Danmarks aktieandel i Nagel Liller var indtil den 1. april på 62,5 procent. De to øvrige aktionærer, Thomas Bender-Lindahl Christensen og Peter Kristian Kristensen, har nu solgt deres aktieandele til Nagel Danmark. De vil dog fremover være aktive i selskabet. Thomas Bender-Lindahl Christensen forbliver i en ledende funktion, mens Peter Kristian Kristensen forsætter med salg.

Vigtigt for en god stabilitet

”For Nagel Danmark er denne overtagelse af aktiekapitalen et vigtigt skridt for at sikre positionen i fremtiden”, hedder det i pressemeddelelsen.

”Gennem denne konsekvente samling af kompetencerne og ved at udnytte disse endnu bedre på tværs af virksomheden vil man skabe mere stabilitet for medarbejderne og bedre kvalitet for kunderne”.

Specialiseret i levnedsmidler

Nagel Liller har specialiseret sig i nationale distributions- og lagerløsninger til levnedsmiddelindustrien inden for alle temperaturområder - fra tørgods til frosne fødevarer. Virksomheden har omkring 300 medarbejdere på adresserne i Vejle, Struer, Odense og Bjæverskov. Nagel Danmark har hovedkontor i Padborg og beskæftiger sig med internationale trafikker til og fra Skandinavien.

Nagel-Groups hovedsæde ligger i Versmold i Tyskland. Virksomheden har specialiseret sig i fødevarelogistik og opererer i hele Europa. Virksomheden har mere end 12.000 medarbejdere i over 130 afdelinger i 16 lande.

Sidste år havde gruppen en omsætning på 1,9 milliarder euro. Det svarer til cirka 14 milliarder danske kroner.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.252