23948sdkhjf

Nyscan får ny direktør

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Tidligere topchef i MAN bliver chef for den sjællandske lastbil-koncern

Christian Barsøe, 50 år, er netop tiltrådt som adm. direktør i Nyscan-koncernen. Christian Barsøe kommer fra en stilling som adm. direktør i handelsvirksomheden Baltic Asiatic Holding; men han er mest kendt fra lastbilbranchen, hvor han i mere end 20 år arbejdede for den danske importør af MAN-lastbiler og busser, heraf de sidste 10 år som henholdsvis salgsdirektør og adm. direktør.

Nyscan-koncernen består af to virksomheder. Nyscan A/S er Scania-servicepartner, og Nyscan Biler A/S, der er forhandler af Iveco-lastbiler og varevogne.

Nyscan-koncernen blev for nylig overtaget af H.E. Jørgensen i Dalby, som er den store MAN-forhandler på Sjælland.

- Fra min tid i MAN kender jeg H.E. Jørgensen som en utrolig seriøs og dygtig lastbilforhandler, så jeg er sikker på, at Nyscan-koncernen nu er kommet i rigtig gode hænder, siger Chritian Barsøe.

- Nyscan-koncernen dækker Storkøbenhavn og store dele af Sjælland samt Lolland-Falster. Jeg ser store muligheder for at udvikle forretningen på det stigende lastbilmarked her øst for Storebælt, fastslår han.

Læs også: Kendt Volvo-mand skifter til Nyscan

- Det er altid spændende at komme til en veletableret virksomhed som Nyscan. Der ligger et stort potentiale i virksomheden og de mere end 100 erfarne og kompetente medarbejdere, siger Christian Barsøe, som netop er fyldt 50 år. Nyscan-koncernen kunne for nylig fejre 50-års jubilæum i lastbilbranchen.

 

 

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.12