23948sdkhjf

DHL Express indvier 12.000 kvadratmeter i Allerød

Onsdag i sidste uge slog transportvirksomheden DHL Express dørene op for 12.000 nye kvadratmeter i det nye Verdion iPark Copenhagen i Allerød.

Bag projektet står den britiske ejendomsudvikler Verdion, som samtidig offentliggjorde planerne for det næste projekt i området; en 26.000 kvadratmeter stor, state-of-the-art lagerhal med tilhørende kontorlokaler.

- Vi ser et kæmpe potentiale i København og regionen omkring hovedstaden. Der er kun et vist antal lagerkvadratmeter til rådighed, et begrænset antal moderne af slagsen, men samtidig er der en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der gerne vil leje, forklarer administrerende direktør Michael Hughes fra Verdion.

Håbet er, at nærheden til København og adgangen til hele Øresundsregionen vil kunne tiltrække lejere til de sidste kvadratmeter. 

- Området her er det bedst udviklede nord for København til at huse lagerbygninger på en størrelse over 5.000 kvadratmeter, og infrastrukturen til at understøtte området er desuden allerede på plads, siger Michael Hughes.

DHL har fået udført byggeriet til én bestemt kunde: Novo Nordisk. Lageret bliver med 20.000 pallepladser det største i Novo Nordisks netværk, og med placeringen i Allerød ligger det i hjertet af det område, hvor Novo Nordisks indenlandske produktionsfaciliteter ligger.

Det samlede projekt løber op i omkring 380 mio. kroner. Dansk Halentreprise er entreprenør.

Verdion afslørede tidligere på måneden i et interview med Børsen, at selskabet vil investere omkring 1,5 mia. kr. logistikbyggeri i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109