23948sdkhjf

Verdenskongres i København

Til september bliver København vært for ITS World Congress 2018

Verdens største begivenhed inden for intelligente transportsystemer, ITS World Congress, finder i år sted i København.

Kongressen består af en udstilling, et konferenceprogram, flere store demonstrationsprojekter og tests af ITS-løsninger.

København forventer at byde velkommen til op til 4.000 delegerede, herunder forretningsforvaltere, forskere, udviklere og internationale beslutningstagere,

Kongressens finder sted i Bella Center, hvor der er udlagt 25.000 kvadratmeter som udstillingsområde. Der vil komme cirka 10.000 deltagere og 400 udstillere.

Kongressen er for Danmark en enestående mulighed for at fremvise nye danske transportløsninger, forskningsresultater og teknologisk ekspertise. Danske virksomheder får mulighed for at vise deres produkter og tjenester. Håbet er, at kongressen vil føre til vækst og øget eksport inden for grøn mobilitet.

ITS-løsninger giver svar på nogle af verdens mest presserende og aktuelle udfordringer, såsom klimaændringer, luftkvalitet, urbanisering, trafikbelastning og trafiksikkerhed

I Københavns Klimaplan er målet at gøre byen fuldstændig CO2-neutral i 2025 og skabe en levende, grøn og sund by baseret på grønne og bæredygtige transportløsninger. ITS kan hjælpe med at opfylde denne ambition.

Kongressen kreder sig om følgende emner:

  • Mobilitet
  • ITS og miljø
  • Automatiseret transport
  • Fremtidens varedistribution
  • Satellit teknologi
  • Transportnetværk
  • Grænseoverskridende løsninger

200 sessioner
I løbet af de fire dage, kongressen varer, vil der blive holdt tre plenarmøder og mere end 200 sessioner af teknisk og videnskabelig karakter.

Desuden er der en lang række demonstrationsprojekter som for eksempel tests af selvkørende busser og automatiserede taxier. Der vil også blive vist interaktiv trafikinformation til cyklister via en skærm på cyklen og Bluetooth-hovedtelefoner.

De store tyske bilfabrikker som BMW og Audi har også tilmeldt demonstrationsprojekter i forbindelse ,ed kongressen.

Der vil også blive etableret en nordisk sektion i udstillingsområdet, kaldet "Nordic Stream," hvor de enkelte nordiske lande vis vise nogle løsninger, som de sætter fokus på.

HKH Kronprins Frederik er protektor for ITS World Congress 2018 og vil deltage i den officielle åbning mandag den 17. september kl. 16.00 i Bella Center.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.689