23948sdkhjf

Trailere med kunstig intelligens

Krone præsenterer praktiske køretøjer og smarte kundetilpassede serviceløsninger

Enkle og smarte løsninger, som skaber merværdi for vore kunderne. Det er Krones motto, og i år dækker det over "Clever Connections" - smarte forbindelser - som lanceres på dette års IAA-messe.

- Smarte forbindelser handler om at gøre trailerne klar til fremtiden med kunstig intelligens, siger Krones topchef Bernard Krone.

- Det handler om at skabe netværk for vore produkter med passende tjenester til mere mobilitet og mere effektiv logistik. Dette sikker transport af varer og hurtig levering af alle vigtige transportdata. Vi stiller de højeste krav til vores portefølje, vi tilpasser og fornyr konstant vores løsninger, så vores kunder på landevejen kan køre endnu mere omkostningseffektivt.

Krone præsenterer adskillige nyheder til transportmateriel såvel som en "all inn" service til vore produkter. Særlig fokus har de omfattende servicemuligheder til vore produkter, som f.eks. fleksible tilbud om fuld service, hurtig reservedelslogistik og smarte telematikløsninger. Disse muligheder vil optimere driftstider og de samlede ejeromkostninger (TCO) for speditører.

Dette skaber en større merværdi for den hårde daglige transportrutine i logistikbranchen. Krone gør traileren klar til fremtiden. Smart Trailer Check sikrer optimale transportforhold allerede, inden transporten begynder. Et hurtigt og nemt overblik over ledige pallepladser i traileren leveres af Smart Scan! Et system der måler trailerens læssekapacitet, samt kan udvides til netværkssamarbejde omkring fragtudvekslinger via Smart Capacity Management, der tilsammen sikrer en optimal udnyttelse af ledig plads. Alt dette er forbundet i Krone Telematics Portal og gør transport endnu mere effektiv på en smart måde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078