23948sdkhjf

Konkurrent afviser DSVs milliardtilbud

DSV er igen på jagt efter opkøb, og denne gang har transportgiganten kastet sin kærlighed på hollandske Ceva Logistics.

Cevas aktionærer har imidlertid afvist DSVs opkøbstilbud, der beløber sig til en samlet pris på 10 mia. kr. plus 8 mia. i nettogæld per udgangen af første halvår. Det skriver Finans.

”Vores tilbud er blevet afvist af Ceva’s bestyrelse. DSV har ikke dialog med Ceva om fremsættelse af et frivilligt offentligt købstilbud på aktierne i Ceva,” skriver DSV i en fondsbørsmeddelelse.

DSV har ellers i længere tid sendt lange blikke efter hollandske Ceva, i en tro på at et giftermål ville skabe stor værdi for aktionærer, medarbejdere, kunder og leverandører.

”Vi er overbeviste om, at en kombination vil være i alle interessenters interesse, eftersom en sammenlægning vil udgøre en enestående mulighed for at bygge videre på de to selskabers succes ved at styrke det samlede serviceudbud og tilføre stordriftsfordele,”, skriver DSV endvidere.

Men det har altså ikke fået Ceva til at overgive sig.

- Buddet afspejler ikke værdien af selskabet og det fremtidige potentiale, siger en talsmand fra Ceva til Finans.

Ceva, der har 42.000 ansatte over 160 selskaber, kom ud af 2017 med et underskud på 197 mio. dollars, svarende til 1,3 mia. kr., og en nettogæld på 1,1 mia. dollars.

DSV ønsker ikke at kommentere yderligere på tilbudet.

Kilde: Finans

Læs mere om: DSV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109