23948sdkhjf

Succesfuld speditør hyldet

Søren Byder Gynge fra Ishøj-virksomheden Danx Group A/S har netop vundet Årets Ejerleder 2018 i Region Hovedstaden

Søren Byder Gynge er ejerlederen bag Danx Group A/S, som han etablerede i 1992, og virksomhedens aktiviteter består af transport- og logistikløsninger inden for reservedelslogistik til teknikere. Nu hyldes han med prisen som Årets Ejerleder 2018 i Region Hovedstaden. 

Ejerlederen er selv uddannet speditør og med udgangspunkt i branchens store fokus på leveringssikkerhed og kvalitet, har han udfordret branchen ved blandt andet at sikre sine kunder hurtigere leveringstider og bedre service.

- Her er der tale om en ejerleder, som går forrest og er et naturligt omdrejningspunkt i virksomheden gennem sit daglige virke. Søren ønsker at skabe et fællesskab i virksomheden på tværs af landegrænser, så medarbejderne arbejder efter de samme mål og strategi. Det har haft en afgørende betydning for den succes, som ejerlederen har formået at skabe med Danx Group, udtaler Flemming Eghoff, partner i PwC i København og Hillerød, der uddelte prisen sammen med Nykredit og Dansk Erhverv.

Skalérbar succesvirksomhed
Danx Group har oplevet en positiv udvikling og vækst de seneste år, som forventes at fortsætte. Danx Group giver kunderne mulighed for at integrere deres it-system, så ordrer kan afgives online. Derudover leveres der med en meget lav fejlprocent og til tiden med en præcision på 99,5 pct.

- Søren er til stor inspiration for andre ejerledere. Forretningsmodellen er særdeles skalérbar i forhold til den videre ekspansion i Europa. Samtidig er det en styrke, at ledelsen er vidende omkring såvel egne styrker som svagheder og derfor har indhentet eksterne kompetencer ind i bestyrelsen, hvilket i høj grad understøtter virksomhedens succes, siger Axel U. Henriques fra Nykredit.

Hos Dansk Erhverv lægger markedsdirektør Louise Riisgaard især vægt på, at virksomheden har formået at differentiere sig på flere afgørende parametre og søger at skabe mere værdi for kunden med fokus på at opbygge tillid mellem virksomheden, chaufførerne og kunderne.

- Ejerlederen har differentieret sig i forhold til sine konkurrenter og skabt det unikke inden for branchen i forhold til at kunne levere varerne før konkurrenterne. Han formår at sætte sig i kundens sted og levere den bedste service, og der spås virksomheden fortsat stor succes fremover, siger Louise Riisgaard og ønsker tillykke til Årets Ejerleder 2018 i region Hovedstaden.

Læs mere om: danx
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093