23948sdkhjf

Nyt job til tidligere Volvo-direktør

Lars Bo Larsen, tidligere CEO for Volvo Danmark A/S, tiltræder pr. 1. juli 2021 stillingen som administrerende direktør for DANX Danmark, der er specialiseret i reservedelslogistik. Han tiltræder dog allerede den 1. februar 2021 i en midlertidig stilling som Head of Business Development i DANX.

Lars Bo Larsen vil bruge de første fem måneder på specifikke forretningsudviklingsprojekter og på at lære den danske organisation at kende, skriver DANX i en pressemeddelelse.

Den nuværende adm. direktør i DANX, Gert Philipsen, fratræde sin stilling efter afslutningen af regnskabsåret 2020/2021 og overgår til en ny stilling i DANX, hvor han fortsat kan bidrage med sin betydelige logistiske ekspertise og erfaring.

Erfaren leder 

- Vi er meget stolte af at kunne føje en stærk lederskabskapacitet som Lars Bo Larsen til vores team, siger Klaus Rud Sejling, CEO for DANX Group.

- Lars Bo Larsen er en erfaren virksomhedsleder, som er kendt for at have fokus på at motivere og engagere sin organisation. En yderligere styrke er, at Lars Bo har et indgående kendskab til DANX fra sin tid som adm. direktør for Toyota Material Handling i Danmark.

Tilfører værdi

Selv opfatter Lars Bo Larsen DANX som en meget kundeorienteret virksomhed.

- Virksomheden er kendt for at tilføre konkret værdi til alle sine kunder hver eneste dag. Jeg glæder mig til at løfte arven efter Gert som leder af det danske DANX-team og ser frem til at møde kunder, medarbejdere og partnere. Jeg ser frem til at kunne bidrage til DANX’ fortsatte vækst.

DANX er en danskejet virksomhed, der er specialiseret i natdistribution med reservedele. Virksomheden har eksisteret siden 1992 og har eget distributionsnetværk i Norden og Baltikum.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062