23948sdkhjf

CMP udliciterer værkstedsfunktion

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Nordjyske N.C. Nielsen får ansvaret for at drive værkstedet hos Copenhagen Malmö Port

Havneoperatøren Copenhagen Malmö Port AB (CMP) har valgt N.C. Nielsen som fast samarbejdspartner til deres værkstedsfunktion.

Tre-fire servicemontører fra N.C. Nielsen har fast base på CMP-området i Københavns Nordhavn, hvor de betragtes som ”egne medarbejdere” med dertil hørende faciliteter som indendørs værksted, reservedelslager, kontor og kantineordning.

Mange års samarbejde
N.C. Nielsen og CMP kender hinanden godt fra mange års samarbejde, og på den baggrund var det naturligt at udvide forretningsmodellen til også at omfatte den samlede værkstedsfunktion.

- Værkstedet er en vigtig funktion, der skal fungere optimalt i terminalens åbningstid – hele året rundt, siger Teis Lind, de er purchasing manager i CMP.

- Vi har brug for brede kompetencer og et stærkt beredskab i vores travle containerterminal. Dagligdagen her stiller ekstreme krav til vores flåde af straddle carriers, empty stackere og gaffeltrucks. Materiellet skal være fuldt funktionsdygtige hele tiden.

Service på stedet
N.C. Nielsens servicemontører udfører service på stedet, både når det gælder planlagt vedligehold og småreparationer. Ved værkstedsbygninger er der etableret en kommandocentral, hvor en N.C. Nielsen servicemontør har ansvaret for dagens opgaver og løbende holdes statusmøder, hvor indsatsen koordineres.

- Ved at udlicitere værkstedsfunktionen kan vi koncentrere os om vores kerneområde, nemlig at levere optimal servicekvalitet til vores kunder, slutter Teis Lind.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.133