23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

| Af Fie Doemler | Tip redaktionen om en historie

Se, hvilke virksomheder med relation til transportsektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge

Aalborg Vognmandsforretning A/S
Knud Pedersen er udtrådt af bestyrelsen hos Aalborg Vognmandsforretning A/S (kilde: CVR).

Aalborg Vognmandsforretning A/S er en større nordjysk transportvirksomhed, som leverer løsninger inden for transport- og entreprenørsektoren.

Associated Danish Ports
Villads Kirkegaard-Jensen er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Nils Skeby hos Associated Danish Ports A/S (kilde: CVR).

Associated Danish Ports A/S er et samarbejde mellem havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart samt transportcentret ved Taulov.

CPH Trucks A/S
Ole Buchvard Poulsen er indtrådt i direktionen i stedet for Jesper Balan Smedegaard, der er indtrådt i bestyrelsen hos CPH Trucks A/S (kilde: CVR).

CPH Trucks A/S sælger lastbiler.

Hadsten Tip-Service A/S
Hans Bossow Mathiasen Nielsen og Kristian Mathiasen Nielsen er indtrådt i direktionen, mens Tage Mathiasen Nielsen er udtrådt af direktionen (kilde: CVR).

Hadsten Tip-Service A/S er specialiseret i opbygning af lastbiler, samt montering, salg og service af kraner og hejs.

MAN Nordjylland A/S
Kjeld Jacobsen er indtrådt i direktionen i stedet for Sten Uggerhøj hos MAN Nordjylland A/S. Samtidig er Sten Uggerhøj indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Bo Uggerhøj. Ligeledes er Janne Møller Jensen og Peer Mørk indtrådt i bestyrelsen, mens Carsten Henriksen er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

MAN Nordjylland A/S sælger lastbiler og busser.

Mini Trans A/S
Michael Kastaniegaard er udtrådt af direktionen hos Mini Trans A/S (kilde: CVR).

Mini Trans A/S udfører alle former for transporter som for eksempel hastetransport, kurerkørsel og distribution.

Nordic Transport Group A/S
Michael Larsen er indtrådt i stedet for Karsten Frost Mathiesen i bestyrelserne hos Nordic Transport Group A/S og Nordic Transport Group Holding A/S (kilde: CVR).

Nordic Transport Group A/S er en handels-, speditions-, og shippingvirksomhed med kontorer i Nord-, Mellem- og Østeuropa.

NTG Courier A/S
Jesper Ellegaard Petersen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Karsten Frost Mathiesen hos NTG Courier A/S (kilde: CVR).

NTG Courier A/S er en del af Nordic Transport Group A/S.

Viggo Rasmussen Transport A/S
Christian Bødker-Petersen er indtrådt som administrerende direktør hos Viggo Rasmussen Transport A/S, mens Viggo Skov Burin-Rasmussen er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Viggo Rasmussen Transport A/S er en nordsjællandsk vognmandsvirksomhed.

Worldtrack A/S
Brian Bo Clemens er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Jesper Ib Paulsen hos Worldtrack A/S og Worldtrack International A/S. Samtidig er Sven Peter Wittsten indtrådt i bestyrelserne i stedet for Martin Basse (kilde: CVR).

Worldtrack A/S leverer systemer til flådestyring, tracking og navigation.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.111