23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se, hvilke virksomheder med relation til transportsektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge

Brdr. Plagborg A/S
Peter Højgaard Hansen er indtrådt i direktionen og i bestyrelsen, mens Carsten Plagborg er udtrådt af direktionen og Kjeld Stjernholm Sørensen er udtrådt af bestyrelsen hos Brdr. Plagborg A/S (kilde: CVR).

Brdr. Plagborg A/S udfører alle former for opbygninger på såvel varebiler som store lastbiler og påhængsvogne.

Bring Cargo International A/S
Per Erik Roth er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Tore Ketil Nilsen. Samtidig er Anne Stenseth Kristoffersen indtrådt i bestyrelsen hos Bring Cargo International A/S (kilde: CVR).

Bring er ejet af Posten Norge og løser logistikopgaver for små og store virksomheder i hele Norden.

Fredericia Havn A/S
Villads Kirkegaard-Jensen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Nils Skeby hos Fredericia Havn A/S og Fredericia Havn Ejendomme I A/S. Samtidig er Morten Højrup Dethlefsen indtrådt som næstformand. Ligeledes er Lotte Engsig-Karup Cederskjold indtrådt i bestyrelsen hos Fredericia Havn Ejendomme I A/S og Rune Dalgaard Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen hos Fredericia Havn A/S (kilde: CVR).

Fredericia Havn A/S er Danmarks største erhvervshavn målt i forhold til godsomsætning.

Jysk Genbrug A/S
Morten Krabbe Riisager er udtrådt af bestyrelsen hos Jysk Genbrug A/S (kilde: CVR).

Jysk Genbrug A/S indsamler erhvervsaffald over hele landet.

Nordic Tankers A/S
Tsuneo Watanabe er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Terje Askvig hos Nordic Tankers A/S. Ligeledes er Akio Mitsuta og Hiroaki Okada indtrådt i bestyrelsen, mens Klaus Kjærulff, Fredrik Behrens Brynildsen, Jan Marceli Kopernicki og sidst men ikke mindst Terje Morten Tollefsen alle er udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Nordic Tankers A/S er et rederi fokuseret på kemikalie-tankskibe.

Nyborg Havn A/S
Villads Kirkegaard-Jensen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Nils Skeby hos Nyborg havn A/S. Ligeledes er Morten Højrup Dethlefsen indtrådt som næstformand, mens Rune Dalgaard Rasmussen er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Nyborg Havn ligger direkte ud til Storebælt og med kun ni sømil til den internationale dybvandsrute, som forbinder Nordsøen og Østersøen.

Mini Trans Greenline ApS
Ole Larsen er indtrådt i direktionen i stedet for Michael Kastaniegaard hos Mini Trans Vest A/S. Samtidig er Michael Kastaniegaard udtrådt af direktionen hos Mini Trans Greenline ApS og ud af bestyrelsen hos Mini Trans Vest A/S (kilde: CVR).

Mini Trans udfører alle former for transporter som for eksempel hastetransport, kurerkørsel og distribution.

Transport Vooruit A/S
Adrianus Johannes Foudraine er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Frank Hansen hos Transport Vooruit A/S (kilde: CVR).

Transport Vooruit er specialiseret i transport af frisk og frossen fisk.

Vognmand Hans Christensen. Grindsted ApS
Klaus Johan Kristensen og Michael Johan Kristensen er indtrådt i direktionen, mens Hans Christensen er udtrådt (kilde: CVR).

Vognmand Hans Christensen. Grindsted ApS har specialiseret sig inden for fragt og entreprenørkørsel samt salg og leverancer af sand og stenprodukter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078