23948sdkhjf

Nyt om navne

Washtec A/S 
Jacob Degn Andersen er ansat som distriktchef hos WashTec A/S til salg af bilvaskemaskiner samt kemi på Sjælland. Jacob har en baggrund indenfor køb og salg af biler. Han har i de seneste fem år været beskæftiget i biludlejningsbranchen med formidling af mobilitetsløsninger til erhverv.

Esbjerg Havn 
Dennis Jul Pedersen, 45 år, tiltræder den 1. april stillingen som havnedirektør i Esbjerg. Dennis Jul Pedersen efterfølger Ole Ingrisch, der efter 16 år i Esbjerg Havn er gået på pension. Dennis Jul Pedersen kommer senest fra en stilling som CEO hos NSG Wind. Han har bestredet ledende stillinger i ind- og udland i både offshore-virksomheder og maritime virksomheder. Dennis Jul Pedersen er oprindeligt uddannet skibsfører og løjtnant i Søværnet.

Hadsten Tip-Service 
Hans Bossow Mathiasen Nielsen og Kristian Mathiasen Nielsen er indtrådt i direktionen i Hadsten Tip-Service A/S. Samtidig er Tage Mathiasen Nielsen er udtrådt af direktionen.

Krone 
Stefan Oelker, 55 år, er ny marketingdirektør hos den tyske trailerproducent Krone. Han har haft forskellige ledende stillinger i reklamebranchen, hvor han især har været specialiseret i tekniske og industrielle produkter. Han kommer fra et job som marketingdirektør i Derby Cycle, der er den førende producent af e-cykler i Tyskland.

Diverse 
Ole Buchvard Poulsen er trådt ind i i CPH Trucks A/S. Han afløser Jesper Balan Smedegaard, der er i stedet er trådt ind i bestyrelsen. 

Kjeld Jacobsen er indtrådt i direktionen i stedet for Sten Uggerhøj hos MAN Nordjylland A/S. Samtidig er Sten Uggerhøj indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Bo Uggerhøj. Janne Møller Jensen og Peer Mørk indtrådt i bestyrelsen, mens Carsten Henriksen er udtrådt af bestyrelsen. 

Christian Bødker-Petersen er tiltrådt som adm. direktør i Viggo Rasmussen Transport A/S.

Brian Bo Clemens er indtrådt som adm. direktør i Worldtrack A/S og World-track International A/S i stedet for Jesper Ib Paulsen. Virksomheden leverer systemer til flådestyring, tracking og navigation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109