23948sdkhjf

Rekordmange tager vandvejen til Folkemødet

Nu begynder Folkemødet 2019, og så vil antallet af mennesker på Bornholm stige til det dobbelte. Næsten 40.000 mennesker har lige nu booket en færgebillet til Folkemødet og retur

Folkemødet 2019 på Bornholm ser ud til at fortsætte med at vokse. Bornholmslinjen, som i år for første gang står for besejlingen til Folkemødet, kan melde om rekordstor interesse i den bornholmske demokrati-fest.

Næsten 40.000 mennesker har lige nu booket en billet til Folkemødet og retur på ruterne Ystad-Rønne og Køge-Rønne. I forhold til Folkemødet 2018 er det en stigning på 31 procent.

- Vi kan kun sammenligne årets bookinger med tallet for dem, som rent faktisk rejste til Folkemødet sidste år. Der vil jo naturligt være nogle, som ikke indløser deres billet, men det er stadig en ret voldsom stigning i interessen for Folkemødet, siger Bornholmslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

Bornholmslinjen har indsat flere færger og flere afgange før under og efter Folkemødet for at imødekomme den store lyst til at deltage i Folkemødet. Samtidig er prisen for at komme til Bornholm faldet betragteligt.

- Det giver flere mulighed for at deltage og have gode dage på Bornholm, og vi glæder os til at sejle rigtigt mange glade og debatlystne mennesker frem og tilbage, siger Jesper Skovgaard.

Bornholmslinjen er hovedsponsor for Folkemødet 2019 og yderligere to år frem.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109