23948sdkhjf

Slamsugere gav rekordhøj omsætning

Den mere end 100 år gamle slamsugerproducent J. Hvidtved Larsen med hovedkontor i Silkeborg har i høj grad haft vind i sejlene de senere år.

Et opkøb af den schweiziske koncern Bucher Industries har medført store investeringer, indtrædelse på nye markeder, et opgraderet service set-up og fuld styrke på den grønne teknologi. Det betyder nu en flot milepæl for den globale, men lokalt forankrede slamsugerproducent i Silkeborg.

Årsregnskabet for 2018 er netop offentliggjort, og dykker man ned i rapporten, er der spændende tal at finde. I 2018 realiserede J. Hvidtved Larsen Group en vækst i omsætningen på 36 procent, hvilket har betydet, at omsætningen landede på 530 millioner kroner. Set i et historisk lys er det den højeste omsætning i virksomhedens over 100 år lange historie.

Flere initiativer

Den rekordhøje omsætning skyldes flere initiativer.

Året startede ud med en stærk ordrebog, som satte basis for væksten. Dertil har virksomheden løbende oplevet en flot ordreindgang, som sammen med en forøgelse af kapaciteten gjorde det muligt for at realisere en flot vækst.

I 2018 investerede virksomheden massivt i organisationen og udvidede samtidigt produktionskapaciteten og styrkede de strategiske salgskanaler. Fokus har været at facilitere vækst og effektivitetsforbedringer i værdigkæden via flow-produktion, som man i de kommende år vil se mere af.

Ledelsen hos Hvidtved Larsen anser væksten i 2018 som tilfredsstillende taget de store organisatoriske investeringer i betragtning, som skal supportere de strategiske initiativer for 2019. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078