23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktionsgange

Se, hvilke virksomheder med relation til transportsektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge

Associated Danish Ports A/S
Rune Dalgaard Rasmussen er indtrådt som administrerende direktør i stedet for Villads Kirkegaard-Jensen hos Associated Danish Ports A/S og Taulov DryPort A/S. Samtidig er Morten Højrup Dethlefsen indtrådt som administrerende direktør, mens Rune Dalgaard Rasmussen er udtrådt af direktionen hos Nyborg Havn A/S og Fredericia Havn A/S. Ligeledes er Rune Dalgaard Rasmussen indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Villads Kirkegaard-Jensen, der dog forbliver i bestyrelsen hos Nyborg Havn A/S og Fredericia Havn A/S. Her er Morten Højrup Dethlefsen ligeledes udtrådt som næstformand for bestyrelsen, men forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Associated Danish Ports A/S er et samarbejde mellem havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart samt transportcentret ved Taulov.

Blue Star Line A/S
Rasmus Normann Andersen er indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Hans Ole Willemoes Madsen hos Blue Star Line A/S (kilde: CVR).

Blue Star Line A/S er et dansk rederi.

Blue Water Shipping A/S
Jørgen Meyer er indtrådt som næstformand for bestyrelsen hos Blue Water Shipping A/S, Blue Water Holding A/S, Blue Water Property A/S og Blue Water International A/S (kilde: CVR).

Blue Water Shipping A/S er en dansk transport- og logistikvirksomhed med hovedkontor i Esbjerg.

Cargo-Syd A/S
Jan Lynge Pedersen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Kenneth Boje Sørensen hos Cargo-Syd A/S (kilde: CVR).

Cargo-Syd A/S er et transportcenter ved Nørre Alslev på Nordfalster.

Dansk Køle Service ApS
Iben Plesner Klinge er indtrådt i direktionen hos Dansk Køle Service ApS (kilde: CVR).

Dansk Køle Service ApS er specialister i transportkøleanlæg og aircondition til biler.

Dansk Lager Hotel ApS
Kim Fruerlund Phillip er udtrådt af direktionen hos Dansk Lager Hotel ApS (kilde: CVR).

Dansk Lager Hotel ApS driver et 3.000 kvadratmeter stort lagerhotel i Odense.

Eurobaltic ApS
Henrik Nissen er udtrådt af direktionen hos Eurobaltic ApS. Samtidig er Jesper Bruus Hald indtrådt som formand for bestyrelsen, mens Benny Bruus Hald og Per Højgaard Jensen er indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

Eurobaltic ApS er specialiseret i havaribesigtigelser.

Hvejsel Møbeltransport A/S
Henrik Michael Kristensen er indtrådt i direktionen i stedet for Peter Hvejsel, som også er udtrådt af bestyrelsen hos Hvejsel Møbeltransport A/S (kilde: CVR).

Hvejsel Møbeltransport A/S er et østjysk flyttefirma.

Marius Pedersen A/S
Per Madsen er indtrådt i direktionen hos Marius Pedersen A/S og Marius Pedersen Holding A/S (kilde: CVR).

Aktiviteterne i Marius Pedersen omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genvinding af fast og flydende affald fra erhverv, industri, institutioner, husholdninger og kommunale genbrugspladser. Marius Pedersen har desuden en entreprenørafdeling.

Mediator A/S
Thorkild Feldthusen Jensen er indtrådt i bestyrelsen hos Mediator A/S (kilde: CVR).

Mediator A/S rådgiver om kemikalier og farligt gods.

Mobilløft A/S
Majbrit Hald Christensen er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Christina Hald Christensen hos Mobilløft A/S (kilde: CVR).

Mobilløft A/S løfter alle typer gods.

Prime Cargo A/S
Morten Høilund er indtrådt i direktionen, mens Jesper Bejstrup er udtrådt af direktionen hos Prime Cargo A/S (kilde: CVR).

Prime Cargo A/S er et internationalt full-service speditionsfirma.

Riis Logistics A/S
Peter Grube Vejbæk er udnævnt til formand for bestyrelsen i stedet for Kristian Riis, mens Michelle Schmidt og Jonas Hentschel er indtrådt i bestyrelsen hos Riis Logistics A/S (kilde: CVR).

Riis Logistics er et speditionsfirma der transporterer gods over det meste af Europa.

Svend Laursen A/S
Anton Bejtrup Laursen og Martin Bejtrup Laursen er indtrådt i bestyrelsen, mens Søren Peter Berg og Arne Henrik Bejtrup Laursen er udtrådt af bestyrelsen hos Svend Laursen A/S (kilde: CVR).

Svend Laursen A/S er en østjysk vognmandsvirksomhed.

Taulov Dry Port Holding A/S
Villads Kirkegaard-Jensen er indtrådt som administrerende direktør, mens Rune Dalgaard Rasmussen er udtrådt af direktionen hos Taulov Dry Port Holding A/S. Samtidig er Rune Dalgaard Rasmussen indtrådt som formand for bestyrelsen i stedet for Villads Kirkegaard-Jensen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR). 

Taulov Dry Port er en del af ADP A/S, som ejer og driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078