23948sdkhjf

Trailer støtter hjemløse børn

CSR-samarbejdet mellem Gadens Børn og TIP Trailer Services er i denne uge blevet udvidet med endnu en partner, Combino Spedition.

- Vi er rigtig glade for at Combino vil være med til at støtte Gadens Børn. Det betyder, at vi nu kan sætte endnu en trailer på gaden og dermed skabe øget synlighed omkring Gadens Børn, siger Christian Petersen, vice president i TIP Nordic.

Udover at køre med den specialdesignede trailer støtter Combino Spedition også Gadens Børn med et beløb, der giver 15 børn adgang til skole, måltider og sundhedspleje i et år.

- Vi er både stolte af og glade for CSR-partnerskabet med Gadens Børn, hvor vi virkelig føler, at vi kan være med til at gøre en forskel, siger Mikael K. Olesen, Indehaver af Combino Spedition.

Hos vognmandsfirmaet Ejvind Hviid A/S i Juelsminde, der har faste chauffører til at køre med den nye trailer, synes man, at det er en rigtig god måde at bruge en trailer på.

- Vi er også godt tilfredse med det nye og anderledes design, som vi også har haft lidt indflydelse på, lyder det fra vognmandsfirmaet.

Traileren kommer til at køre fast imellem Skandinavien og Italien. Det er en destination, som Ejvind Hviid A/S har kørt for Combino Spedition i 10 år.

Gadens Børn
Gadens Børn er en organisation, der arbejder med udsatte gadebørn i Kolkata i Indien. Det startede med en rejse til Indien i 2012, hvor Pia Lindell Qwist for første gang oplevede de forfærdelige forhold børnene er udsat for. Det var her at missionen for Gadens Børn blev skabt.

Det går blandt andet ud på at give ikke-registrerede børn i socialt belastede områder i Kolkata muligheden for at bryde deres sociale arv igennem uddannelse og omsorg. Man kan tilbyde et alternativ til gaden i form af et permanent hjem med adgang til omsorg, daglige måltider og sundhedspleje.

På bare syv år er det blevet til tre skoler med 470 børn, en sundhedsklinik, en spædbarnsklinik og opsøgende arbejde. Områder som skole, mad, sundhedspleje, medicin tøj og meget mere er der, hvor Gadens Børn gør en forskel.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094