23948sdkhjf

ITD lukker ned for forsikringer i udlandet

International forsikringsmægling har ikke været noget god forretning for ITD. Derfor lukker brancheorganisationen nu sine forsikringsaktiviteter ned i udlandet. Det skriver ITD på sin hjemmeside.

I 2015 besluttede ITD at oprette et forsikringsmæglerselskab med filialer i Rumænien og Polen, hvor ITD som forsikringsmægler skulle betjene internationale vognmænd med attraktive forsikringsløsninger. Siden har der været arbejdet ambitiøst med først opstart af mæglerselskabet ITD Forsikringsmægler og senere med udrulning af forsikringskonceptet ud mod kunderne.

- Udviklingen i mæglerselskabet viser desværre, at det er yderst vanskeligt at opnå en rentabel mæglervirksomhed på det internationale forsikringsmarked. ITD har på den baggrund besluttet at lukke filialerne i Rumænien og Polen ned hurtigst muligt, fortæller ITD’s administrerende direktør, Carina Christensen, der tilføjer, at ITD Forsikringsmægler nu afleverer sin tilladelse til at drive mæglervirksomhed til Finanstilsynet.

Som en konsekvens af ovenstående nedlægges alle stillinger i ITD Forsikringsmægler, og der indgås fratrædelsesaftaler med medarbejderne i mæglerselskabet. I Danmark gælder det direktør i ITD Forsikringsmægler, Arne H. Hansen, og chefkonsulent John Olesen.

ITD Forsikringsservice fortsætter
ITD fortsætter som hidtil med ITD Forsikringsservice og Tryg-samarbejdet, hvor ITD tager sig af de medlemmer og kunder, der har aftale med TRYG.

- Det er glædeligt, at vi har et godt samarbejde med Tryg, og vores aftale er på et meget højt niveau, hvilket gør, at vi har en af markedets bedste forsikringsaftaler for vognmænd. Det tæller blandt andet gode priser herunder en konkurrencedygtig pris på arbejdsskadeforsikring. Vi har også fået nye autoprodukter med bedre og bredere forsikringsdækning. De forbedringer betyder, at mange af ITD’s medlemmer – og mange andre - er på vej tilbage til vores forsikringsordning. Det er vi rigtig glade for, siger Carina Christensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062